Wado Ryu`s Barneleir sommer 2015

kleir1

Jeg har nå lagt bak meg to tøffe uker hva aktivitet angår. Sanne driver fortsatt med karate og forrige uke reiste vi til Fredrikstad for å være med på Wado Ryu sin sommerleir for barn og ungdom i Kongstenhallen. Vi bodde hjemme hos mamma og far, og de ble vårt “støtteapparat”. Vi fikk ferdig mat, nyvaskede klær og oppmuntring begge to. Sannes onkel Emil var med oss både på ninjaløype og grilling. Han fraktet også Sannes oldefar til Kongstenhallen slik at han fikk se Sanne i aksjon. Det var stort for lillejenta!

Selve leiren var organisert på en utrolig bra måte. Jeg ble faktisk ganske imponert over hvordan instruktørene organiserte barna i grupper etter alder og belte. Hver gruppe ble “merket” med fargede svettebånd og de trente stasjonsvis sammen med gruppen sin. Instruktørene var flinke til å motivere både små og store underveis. Sanne var blant de som syns det var skummelt å skulle konkurrere i kata foran publikum og dommere, men instruktørene oppmuntret og trente dem slik at det ikke ble så skummelt lenger.

Jeg tilbragte to dager sammen med fine karatemammaer, og jeg vil takke Vigdis så mye for selskapet 🙂

kleir2

Her er våre tøffe barn fra Ten Do karate. Dette er altså de barna og ungdommene som deltok fra vår karateklubb her i Oslo. Totalt var det over 200 barn og unge som deltok fra hele landet, samt Sverige.

kleir3

På kvelden var det grillkos og Ninjaløype på festningen. Utrolig flott opplegg, og Sanne har allerede begynt å glede seg til neste sommerleir.

Hun fikk flott statuett, svart stripe på beltet sitt, hårbånd og to t-skjorter. Dessuten måtte vi kjøpe med oss en Ninja-sverd må vite 😉

Tusen takk til Wado Ryu Norge for at dere lager en så flott karateleir for små-ninjaene!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge