Vinterferien 2017

Vi har lagt bak oss en uke med vinterferie – innholdsrik og flott!

Å ha barna hjemme blir altfor krevende for meg når jeg er så syk som det jeg er nå. Robert tok seg derfor 2 dager fri i ferien slik at vi alle kunne ta en tur til Fredrikstad hvor min familie bor. Den første delen av uka stilte imidlertid svigers opp og hadde Gabriel på overnatting så Sanne og jeg fikk en dag hjemme til baking. Jeg lå/satt på kjøkkengulvet mens Sanne laget makroner, muffins og pikekyss på løpende bånd. Vi fikk god hjelp av Monica til oppskrifter og fikk jevnlig veiledning underveis. Sanne storkoste seg og jeg er glad vi fikk til dette da jeg har lovet henne en slik dag lenge. Nå er hun så stor at hun ordnet det meste selv.

Gabriels store begivenhet denne uka, var å miste sin tann nr 2. Det var litt av et prosjekt, men all jobben ble behørig belønnet av Tannfeen herself.

På torsdag reiste vi til Fredrikstad og det var godt å komme hjem til mamma og far litt. De skjemmer oss bort med å servere mat, vaske klær, passe unger osv. Vi tok med tantebarn på tur til Inspiria science senter i Sarpsborg og de fikk utfolde seg til det fulle med mange artige naturvitenskaplige oppgaver.

Robert forsvant en periode der, og da hadde han jaggu spilt inn sin egen værmelding som surret og gikk på skjermen utenfor. Man får ikke mere moro enn man lager sjøl.

Jeg er fryktelig sliten nå, men ville lage en liten oppdatering allikevel.

Håper dere har hatt en flott vinterferie 🙂

Kommentarer

2 Comments:

  1. Høres ut som en super vinterferie. Her gikk den bort til sykdom bortsett fra 1 dag, og vi er enda ikke ferdige 😛 Evig karusell det der 🙁
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Matregler – Håndbok for deg som spiserMy Profile

  2. Jeg hadde en flott ferie, masse som skjedde, og jeg tar ett par dager til om ikke lenge. Liker å strekke ting litt ut.

    Håper du får hentet deg litt inn nå.
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Yes, pleaseMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.