VintageQueen

//Reklame//

 

I dag skal jeg slå et slag for vintage-markedet!

Selv om jeg kjøper de fleste av mine ting nytt fra butikk, både kjøper og selger jeg second hand ved behov. Jeg syns gjenbruk er en flott ting, og man kan gjøre gode designerkupp på bruktmarkedet. Designervarer er kjent for sin gode kvalitet, og de varer i årevis. Mange av de fineste Mulberry, Louis Vuitton og Chanel er faktisk ting som ble produsert for ganske mange år siden.

Det viktigste punktet å tenke på når man kjøper brukte designervarer, er autentisiteten. Det florerer av kopivarer, og mange av de er faktisk ganske godt laget. Heldigvis finnes det gode vintage/second hand butikker som garanterer for autentisitet.

Jeg kjøpte nylig en lekker Mulberry-nøkkelring fra vintagequeen.no, en Bergens basert nettbutikk drevet av ei utrolig hyggelig dame.

Denne nettbutikken har så mye fint og prisene er fornuftige sammenlignet med andre steder man får kjøpt brukte designervarer. Dessuten var nøkkelringen som ny!

VintageQueen garanterer for autentisitet og de tilbyr 14 dagers angrerett. Dessuten har de gratis frakt.

Jeg følger vintagequeen,no både på facebook og Tise. På denne måten får jeg med meg alle nyheter som kommer inn, og det er i tillegg inspirerende og se hvilke gamle skatter som dukker opp. Mange av modellene har jeg aldri sett eller glemt at de ble laget. Om du også har lyst på litt inspirasjon, kan dere følge butikken på facebook HER.

Kommentarer

2 Comments:

  1. SecondHand er tipp topp spør du meg! Bra for miljøet og bra for lommeboken. Det er som du sier, noen ganger kan man finne virkelige skatter der!
    💙💙
    Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Vi er i SE OG HØR !!! (Barnekreft)My Profile

  2. Ja, særlig utgåtte go’biter, vet du. Jeg er stadig på jakt etter sånt😀
    Louise recently posted…VintageQueenMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.