Vintage stories er på vei…

//Reklame//


vent13

Forrige uke hadde Gabriel planleggingsdag i barnehagen, og tassen var sporty nok til å bli med sin mor en liten tur på presselunsj hos Annelie i KappAhl. Det er alltid veldig hyggelig å bli invitert på lunsj hos Annelie, og denne gangen fikk vi ta en titt på høstens kolleksjon: Vintage Stories.

Kolleksjonen har en skjønn blanding av 70-tallets modeller og 20-tallets eleganse med broderier, print og perler. Klærnes basefarger er hvitt, svart og gull – med kjoler og den populære kimonoen som nøkkelplagg. Lag på lag-trenden vil fortsette utover denne høsten også. Kolleksjonen lanseres i oktober, så det er bare å glede seg.

Her kommer et knippe bilder av mine favoritter :

vent2

vent3

Den svarte kjolen er min soleklare favoritt. Den har et flattere snitt og et nydelig mønster.

vent16

Høsten betyr sofakos. Siden jeg tilbringer det meste av døgnet i sengen og i sofaen, er koseplagg alltid favoritter hos meg.

vent4

Frost er fortsatt populært, og nå kommer det flere Frost-plagg som garantert vil slå an hos barna. Gabriel var veldig fornøyd med å se Olaf-plaggene beregnet på gutter.

vent10

En liten titt på Newbie-kolleksjonen var også på sin plass. Jeg blir tante igjen i desember, og måtte selvfølgelig se meg ut noen favoritter til en ny liten skatt…

*

Neste uke skal jeg vise dere to herlige og ganske så tøffe plagg jeg fikk med meg fra butikken. Da blir det også konkurranse for dere lesere – hvor dere kan vinne gavekort 🙂

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

  1. Å, gjett om jeg skal delta på den konkurrasnen! Den sorte kjolen du viste fram her var jo bare sååå fin! Og newbie… Får aldri nok =)
    Monica BJ recently posted…Bloggbytte!My Profile

  2. Den lille kjolen likte jeg godt.. Ellers så handler jeg svært lite klær.. hehe.. Og når jeg handler så går det stort sett i Jean Paul og de merkene der.. hehe.. kanskje derfor jeg har så få plagg.. lol..
    SirkusGravningen recently posted…Firkantlue Mariusmønster!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.