Vil du være med på en fargerik reise?

//Reklame//

//Bildene er hentet fra produsenten//

aw16saljare1

Jeg har fått æren av å bli bloggvenn for me&i igjen!

Dere som har fulgt bloggen min lenge vet at jeg har vært bloggevenn for me&i tidligere, og at vi også har delt ut gavekort til dere lesere. Nå har jeg fått invitasjon til å være bloggevenn igjen, og det gleder jeg meg veldig til 🙂 Det betyr at dere lesere får se mange inspirerende innlegg i tiden fremover.

For meg står me&i for god kvalitet, herlige farger, innovativt skandinavisk design og et kult konsept hvor man kan velge å handle direkte fra selger eller invitere/delta på et venninneparty og få både selgeren og klærne hjem i stua.

aw16blivardinna

Me&i-konseptet så dagens lys i 2004 gjennom to svenske småbarnsmødre ved navn Susan og Helene. De så verdien av å skape fargerike klær i oeko-tex materiale og økologisk bomull. Hos me&i går design og kvalitet hånd i hånd. For oss småbarnsmødre er trygge klær like viktig som design og pris. I tillegg liker vi å handle i ro og mak, og det er nettopp dette punktet jeg skal snakke mere om nå.

Me&i sitt konsept gjør det nemlig mulig å samle sine venner og familie til en hyggelig kveld hvor en me&i-selger kommer hjem til deg og har med seg kolleksjonen. Dette passer ypperlige for oss småbarnsmødre som sjeldent kommer oss ut på shopping pga barna. Her snakker vi god tid, hyggelig samvær OG shopping! Jeg har selv hatt et slikt party tidligere, og det var en suksess. Det er ingen krav om salg eller antall mennesker på partyet, men går salget bra så blir man selvsagt “belønnet” litt ekstra. Vertinnegave og et godt tilbud får man uansett. Mer om å være vertinne kan du lese om HER

Om du liker konseptet, trives med klærne og trenger en ekstra jobb, så inviterer me&i deg til å være med på reisen med en spesiell kampanje som starter nå.

Kunne du tenke deg en inspirerende jobb hvor du velger din arbeidstid og arbeidsmengde selv? En jobb hvor du får gode tilbud og får være med på spennende eventer? Er du glad i mennesker og vil fremme et trygt og godt skandinavisk selskap om er kjent på markedet? Da har du en god mulighet nå!

I me&i selger man ikke lovnader om et produkt man kun ser resultatet av etter at man har handlet. Nei, her selger man selve produktet der og da som kunden kan prøve, kjenne og sjekke ut FØR man kjøper det. Og skulle kunden angre senere, kan varene returneres innen 14 dager. Kunden har altså ingenting å tape. Som selger vil du ha muligheten til både direktesalg og til å selge på avtalte treff hos vertinner.

Nå vil me&i ha flere selgere med på reisen og kjører dette supre tilbudet:

“Starte opp uten ekstra kostnad og låne kolleksjonene gratis! Enklere blir det ikke! Alt du trenger å gjøre er å sende inn søknad og avtale til oss innen 31.desember 2016. Da får du i tillegg invitasjon til vårsesongens fantastiske kickoff i Oslo lørdag 21.januar 2017.”

Om du skulle ha noen spørsmål til kampanjen, er du hjertelig velkommen til å ringe tlf 90773124 eller sende mail til maria.tuflat@meandi.com.

Du kan også lese mer om å være me&i-selger HER

Dagens ord: Grip sjansen!

vinrod-underskrift2

Følg gjerne me&i på facebook HER

Følg gjerne bloggen på facebook HER

 

 

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.