Vi klarte det!!!

Dette innlegget skapte mye engasjement, og på under et døgn hadde spleisen min samlet inn litt over beløpet som 12-åringen var blitt svindlet for. Jeg valgte å avslutte innsamlingen da målet var nådd, slik at hun fikk pengene raskt. Hun skal jo tross alt kjøpe ting til rommet sitt.

I går kunne jeg overføre beløpet til jenta og mammaen hennes.

Jeg skrev en melding til jenta selv og fikk dette til svar:

Så søt og reflektert jente!

Jeg velger fortsatt å ikke nevne navnet hennes fordi det viser seg at denne svindleren ikke er helt ved sine fulle fem. Man vet aldri hva folk uten skrupler kan finne på, så syns det er best å beskytte både barnet og mammaen.

Jeg har dog fått en del informasjon om svindleren, og jeg er mildt sagt sjokkert. Hun er en kjent svindler, og ved å google navnet hennes fant jeg en god del informasjon om hva dette mennesket bedriver.

Burde vært buret inne i årevis!

Jeg vil takke så mye for alle bidrag, kommentarer og delinger. Det er tydelig at folk ble engasjert i dette, og jeg så ikke en eneste negativ kommentar.

Tusen takk fra frøken A, mammaen hennes og meg <3

Kommentarer

4 Comments:

  1. Jeg er så utrolig stolt av engasjementet ditt, at du bare gjorde det. Faderrullan, altså…. alle kan gjøre noe, du gjorde mye for jenta!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Kaptein SupertruseMy Profile

  2. Tusen takk for utrolig koselige ord! Følte jeg måtte prøve noe fordi jeg syntes så synd på henne. Dette kunne skjedd hvem som helst og denne svindleren har fått ture frem så lenge. Mye man kan gjøre fra sengekanten heldigvis.
    Tusen takk for at du hjalp meg❤️
    Louise recently posted…Vi klarte det!!!My Profile

  3. Du er god du, Louise! Fantastisk godt initiativ av deg, glad det ble samlet inn alt hun hadde blitt svindlet for på så kort tid 😊 Flott gjort 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.