Vertinne for me&i-treff aw17

//Reklame//

I går hadde jeg 10 flotte damer på besøk hos meg for å se me&i-selger Lina presentere høstens kolleksjon fra favorittmerket mitt, me&i.

Jeg er jo så heldig å være bloggvenn for dette supre klesmerket, og jeg og barna har brukt klærne i 4 år nå. Selv har jeg så og si kun klær fra me&i i min garderobe, og nå må jeg lage meg større garderobeplass fordi jeg har så mye fint. Jeg tenker å vise dere alle klærne jeg har derfra i et senere innlegg.

Nå over til høstens store me&i-begivenhet, som altså fant sted i min egen stue i går. De aller fleste som kom er godt kjent med merket fra før. Flere av mine venninner har vært på mine treff tidligere, og de har faktisk blitt like glad i merket som meg. Det syns jeg er skikkelig gøy!

Jeg pleier å booke treff midt i sesongen slik at jeg får med klær fra to nyhtesslipp også. Nyhetsslipp nr 2 kommer i morgen, og vi fikk se klærne allerede i går. Faren ved å booke så sent er at enkelte plagg og størrelser blir utsolgt, og det er litt kjedelig. Tar derfor et tidligere treff når vårkolleksjonen kommer. Når det gjelder å invitere så vet jeg jo hvilke folk som liker merket, og som liker konseptet og stilen me&i har. For meg er det viktig at folk har lyst til å komme og se hva den nye kolleksjonen har å by på. Jeg pleier også å be noen som ikke kjenner merket fra før. Det er absolutt ingen kjøpeplikt og jeg forventer heller ikke at folk skal handle, men jeg syns jo det er hyggelig at de liker det de ser. I går fikk jeg for eksempel en melding fra min beste venninne som sa: “Sååå fornøyd med nye svarte kjolen min”. Jeg har den samme kjolen og forstår hva hun mener.

Til treffet er det flere som kommer langveis fra. Derfor serverer jeg alltid litt god mat. Dette skal jo være en hyggelig sammenkomst for damene mine, og dette er min måte å vise at jeg setter pris på at de kommer. Mannen til en av damene som kom i går, lager disse fantastiske “smørgåstårtene”. Siden me&i er et svenskt firma, passer det godt med svensk mat. Vi starter alltid med å spise litt mat før Lina presenterer barne – og damekolleksjonen for oss. Etter presentasjonen fikk gjestene kaker og kaffe.

Her viser hun den søte giraff-buksen. Det er stimulerende for små barn å kjenne på ulike teksturer, og det er det Lina viser på dette bildet. Da jeg var på foredrag med ledelsen i me&i i august, fikk vi se systuen til en skredder i Tyrkia som faktisk syr disse figurene på for hånd. Han er visst helt rå på velour-figurer!

Jeg digger måten Lina viser frem klærne på. Hun byr virkelig på seg selv, og hun er kjempeflink til å vise ulike kombinasjoner. På dette bildet viser hun hvordan en kjole kan brukes både til hverdags og fest ut i fra hvordan man styler den. På den ene foten har hun høyhælte pumps og på den andre foten de nye skoene fra høstens kolleksjon. Denne grå kjolen ble en hit forresten. Minst tre av oss kapret den 🙂

Som dere ser er bildene mørke, men det er fordi det var mørkt ute og fordi vi hadde en koselig dunkel belysning i stua. Jeg tok heller ikke så mange bilder, og det er fordi man fort lar seg inspirere av selger Lina. Det vil si at man gjerne kaster genser og bukser på stedet for å prøve. Man mister litt sosiale grenser når man blir ivrig, og jeg tenker det er greit å spare min familie og venner for bilder av de i truse og BH her på bloggen, he he he.

Så hvorfor liker vi dette konseptet så godt?

For det første selger klærne seg selv. Har man første falt for me&i-klær så handler man ofte mer. Mine venninner er aktivt inne og ser på nettsiden lenge før min invitasjon kommer. I tillegg til klærnes kvalitet, snitt og mønstre så tror jeg det å samles i ro og mak hjemme hos noen gjør det mere komfortabelt å handle klær. Plaggene passer oss damer godt, og vi får prøve de før kjøp. Dette er klær som ikke “alle” har og de er fantastisk behagelige på. Barneklær liker både mødre og bestemødre godt, så her ble det flittig handlet til håpefulle små. Nytt av sesongen er også sko. Både en type fritidssko som jeg har på hovedbildet i dette innlegget, samt et par kule boots i skinn.

Jeg fikk mange gode tilbakemeldinger i går, men bet meg merke i et par gode fra en av mine fine venninner. Hun sa: “Det er så deilig å handle i ro og fred her. Slippe det grelle neonlyset i prøverommet mot den hvite huden…” Akkurat sånn føler jeg det også. Og om man skulle angre på plagg, størrelse, farge etc, så har man angrerett og kan sende klærne rett tilbake. Hun fortalte også at hun hadde med en kjole til Kroatia i sommer som hun brukte masse. Og mamma er klar i sin tale: “Beste buksa jeg eier, den her!”

Hvis du har lyst til å være vertinne slik jeg var i går, kan du enkelt booke treff hos en selger nær deg. Det er ingen kjøpekrav eller minimums antall på gjester. Vertinnegave og 20% på et plagg får du som vertinne uansett. Du trenger heller ikke servere så mye mat, kaker og greier som jeg gjør. Det er valgfritt! Ta en titt om fordelene ved å holde et treff HER

Kanskje du til og med kunne tenker deg å jobbe som selger slik jeg drømmer om. Da kan du se HER 

Man kan også handle direkte fra selger via nettsiden om man ønsker det HER, men jeg anbefaler så klart et treff.

Jeg faller alltid mest for høstkolleksjon og jeg kan love at det ordreskjemaet mitt ble litt langt denne gangen også. Jeg vil så gjerne vise frem plaggene jeg har sikret meg, men det må jeg ta i egne innlegg.

I morgen kommer altså nyhetsslipp nr 2 denne høsten, og de plaggene får dere se i eget innlegg her oss meg 🙂

Til slutt vil jeg takke Lina og hennes flotte klesstativer, Elisabeth som bakte nydelige kaker, mannen til Anita som laget god mat, mamma som organiserte og stefar som ryddet. Og selvfølgelig til alle dere som kom. Ingen me&i-treff uten dere!

 

5 Comments:

 1. Å, det var det! Jeg husker jo du spurte meg …
  Ikke glem meg neste gang du skal ha treff, Louise! Jeg vil gjerne komme!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Rush trampolinepark! Et eldorado for barna – super høstferieaktivitet!My Profile

 2. Ja, men ville ikke påminne deg om det fordi jeg du har det litt tøft nå med resultatene til M. Neste gang blir vårtreffet og det pleier å være veldig bra. Da har jeg tenkt til å få med de tre som var forhindret nå, men som gjerne vil komme. Du hadde koset deg her på treff, Linn 🙂
  Louise recently posted…Vertinne for me&i-treff aw17My Profile

 3. Kjempefint innlegg! Gleder meg til mitt treff 😀

 4. Jeg elsker smøegåstårta!!!!

  Utrolig mye fint, forresten!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Harrytur og bunadMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge