Vertinne for en fargerik kveld!

//Reklame//

Robert kom hjem igjen fra jobbreise på onsdag, og tiden etter det brukte jeg på å lade opp til noe jeg har gledet meg til lenge.

Som bloggevenn for me&i og en stor fan av merket, ønsket jeg å være vertinne for et party selv. Slike settinger krever enormt mye av min syke kropp, men mamma og bonusfar ville gjerne hjelpe til slik at jeg fikk gjennomført det. Dessuten er mamma veldig glad i klærne selv, og da hadde hun en god grunn til å lure far til å fylle opp bilen med tre flotte damer som gjerne tok turen til Oslo.

Mat og kaker sørget far og mamma også for: nydelig “smørgåstårta” og deilig sjokoladekake til dessert. Far tok på seg rollen som kelner, bestillingskonsulent og ryddehjelp for kvelden. Selve oppsettet med klær tok selger Lina seg av. Ergo trengte ikke jeg å gjøre noe som helst annet enn å ønske folk velkommen.

Jeg hadde invitert tre venninner. Skulle gjerne invitert flere, men fordi det var på en hverdag og noen bor langt unna eller jobber turnus, valgte jeg å kun invitere de som bodde helt nærme meg. I tillegg kom min kjære svigermor og hennes venninne + den fullstappede Touranen fra Fredrikstad.

 Lina  var kveldens selger.

For et nydelig menneske!

Så imøtekommen, hyggelig, behagelig og karismatisk. Dette er hennes tiende sesong som me&i-selger, og hun kjenner både klærne og firmaet til fingerspissene. Hun er ikke redd for å by på seg selv og er dønn ærlig hele veien. Faktisk prøvde hun selv alle klærne i damekolleksjonen foran oss. Vi fikk se ulike styling-muligheter, samt hvordan man kunne bruke plaggene på ulike måter. Jeg vil absolutt anbefale Lina til dere som bor i Oslo og omegnen. Mer engasjert og trivelig menneske finnes ei!

Disse klærne selger egentlig seg selv. De gode kvalitetsmaterialene er 100% OEKO-TEX sertifiserte. De har friske farger, kule mønstre og er utrolig behagelige å ha på. Dessuten er kvaliteten uslåelig. Det kan jeg selv skrive under på da jeg nesten bare har klær fra me&i nå. Barna mine elsker klærne først og fremst på grunn av trykkene og fargene, men også fordi de føles gode ut mot huden. De har klesskapet fullt av klær, men de bruker kun sine favoritter. Det betyr at jeg må vaske de samme klærne ofte – veldig ofte! Jeg setter derfor stor pris på at plaggene er av så god kvalitet at de faktisk kan arves videre, selv etter mye bruk.

Jeg følte stemningen var god og at folk koste seg. Det er viktig for meg at folk ikke føler kjøpepress, og det tror jeg ingen følte på. Etter demonstrasjonen fikk alle kjenne på, prøve og tenke lenge og vel over sine valg. Det er også en stor trygghet at man har angre – og bytterett i 14 dager etter mottatt pakke, samt at man ikke trenger å betale før man faktisk får klærne. Faktura følger nemlig med i pakken. Jeg tar det som et godt tegn at det var kø rundt selgeren for å få bestillingshjelp – og ikke omvendt! Det er gøy når du hører folk si, etter å ha handlet mye, at de gjerne skulle ha handlet enda mer, men at de må stoppe på et punkt. Det sier litt om hvor fine klærne er.

Man får vertinne-gave både for å ha partyet og dersom det blir solgt for en viss sum. I tillegg får man prosentfordeler.

Jeg valgte meg to deres ser på bildet over. T-skjorten (soft v-neck) er helt nydelig mot huden, klassisk og fin. Buksene  (magic pants) har jeg to av i svart fra før. Jeg har hatt mine i 2-3 år nå, og de er like fine uten hengeknær og saggerumpe.

Det er også en kampanje gående nå med svært gode tilbud. Det ryktes om at det ble delt ut en god del luer og noen skjerf på mitt party, og det syns jeg er så gøy. Jeg har Dots lua selv, og jeg digger den!

Jeg har nå ganske mye fra SS-17-kolleksjonen både til meg selv og barna. Noe har jeg fått av me&i i regi av å være bloggevenn, noe har besteforeldrene til barna kjøpt og noe har jeg kjøpt selv. Siden det er så mange plagg har jeg laget en collage over hva vi har fra akkurat denne kolleksjonen (jada, det finnes en del mer i skapet fra tidligere kolleksjoner).

Direktelinker til plaggene finner dere under collagen.

Mine favoritter!

/perfect dress/sweat cardigan/sweatjacket with hood/

/culotte pants/dots hat/dots pants/

Sannes favoritter!

/one bulldog/sweatpants/

/sweatjacket/doggie dress/

Gabriels favoritter!

/bulldogs/doggie henley/

/one bulldog/adventure cars/

Lurer du på hvordan man booker treff? Eller vil du bli selger selv?

På et me&i-party/treff hvor du er vertinne, kommer både klær og selger hjem i stua di og alle får prøve, kjenne, se og vurdere før kjøp. Ved slike treff er det ingen kjøpetvang, men de fleste klarer ikke å motstå fristelsene ? Det vanker dessuten både gode tilbud, vertinnegave og VIP-gaver på slike treff.

Man kan også handle på nettsiden via en selger, og dette systemet er utrolig enkelt. I tillegg kan man chatte med en selger direkte dersom man trenger veiledning eller har spørsmål.

Ønsker du å bli selger selv, anbefaler jeg å ta en titt HER. Verdens kuleste jobb hvor man bestemmer selv hvor mye man vil jobbe.

Helt til slutt vil jeg takke me&i for at dere lager så fine klær, Lina som presenterte merket på en utmerket måte, AM Helene for at jeg får være bloggevenn, mor og far som stilte med mat, kaffe og ryddehjelp og til alle dere som kom i går.

Tusen takk!

Kommentarer

8 Comments:

  1. Så flott at treffet ble så vellykket Louise!!! ? god helg til deg!

  2. Kan ikke du invitere meg neste gang du skal ha PARTY? Jeg vil også se kolleksjonen!
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Nei, nei, NEI! Sa mamma …My Profile

  3. Så mye fint du har skaffa deg allerede!! Jeg gleder meg til å komme hjem og prøve de fine klærne som jeg allerede har fått, men ikke fått brukt! I tillegg skal jeg ha party i April, så er veldig spent på det også! Da har det jo kommet enda et nyhetsslipp og. Husker du hvor mye det må handles for, for at man skal få enda en vertinnegave?
    Kristine Gangfløt Pereira recently posted…PARADISØYENE RUNDT ILHA GRANDE!My Profile

    • Ja, veldig mye fint nå altså? For å få to vertinnegaver så må man ha salg på over 10 000kr. Da får man også to plagg på 20% i tilegg?

  4. Tusen takk for meg, Louise! Og FOR en gjeng med damer dere var? Takk for at jeg fikk komme og vise frem klærne, og takk for at du tok meg så varmt imot og fikk meg til å føle meg så hjertelig velkommen. Du rocker! Gleder meg allerede utrolig mye til neste gang??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.