Verdien av å bli “sett”…

rp_gave-1024x7681.jpg

Da Robert kom hjem fra Italia natt til i går, hadde han med gaver til meg.

Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt, og ble så utrolig glad da jeg så hva det var. Han hadde nemlig kjøpt noen ting jeg er veldig glad i! Det var ikke bare gavene i seg selv som gjorde meg så glad, men at han faktisk hadde tatt seg tid til å finne både mitt yndlingsprodukt fra Sephora og min yndlingssjokolade fra Anton Berg.

Jeg trodde ikke at han visste om de tingene en gang. Han pleier ikke alltid høre etter når jeg forteller om ting jeg liker – spesielt ikke når det gjelder dusjsåpe 😉

Men han hadde altså gått forbi en Sephora-butikk i Italia og HUSKET at jeg alltid kjøper med meg dusjsåpe derfra når jeg er i utlandet. Han hadde gått inn i butikken og forbi “en haug grisedyr sminke, opp en trapp og funnet de innerst i lokalet”, (som han selv beskrev det). Det syns jeg er ganske utrolig gjort av en fyr som ikke liker shopping overhodet. I hvertfall uten å bli bedt om det…

Han hadde jaggu valgt den blå også som er storfavoritten min 🙂

Det er de små tingene som dette jeg setter pris på.

En liten overraskelse jeg ikke forventet av min mann selv etter 11 år i lag.

Akkurat da følte jeg meg “sett” av han.

En liten kjærlighetserklæring av en handling som jeg setter pris på….

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.