Velvalgte ord fra Edel Hammersmark Gjervan…

EDEL

Uken som gikk har vært preget av en særdeles dårlig form, og jeg har vært nærmest sengeliggende siden forrige mandag. Det tærer på humøret at det er så få gode dager for tiden. I dag føler jeg meg bitte litt bedre, og derfor skal jeg bruke den dagen på hyggelige ting. I kveld skal nemlig jeg og mine to brødre få se selveste Edel Hammersmark Gjervan aka Henriette Stenstrup i egen person.

Jeg syns Edel er fantastisk festlig. Filmene som “Bølgen” og “Fifty Shades of Grey” syns jeg ikke er så morsomme, men de spontane kommentarene hennes og den tafatte Jan ler jeg mye av. Brødrene mine liker karakteren like godt som meg, og derfor har storesøster bestilt billetter til showet “Drit seint med Edel”, samt kjøpt inn en bok hver til dem. Programmet spilles inn kl 18.00 i kveld, og sendes på TV2 senere på kvelden. Litt humor er viktig for å overleve med denne sykdommen. Jeg har to aktiviteter denne uken, og begge skal jeg dele med mine to “små” brødre 🙂

Jeg vil herved dele et dikt fra Edels bok “Mine beste dikt – poetiske perler for enhver anledning”:

Sommerhygienen hosses mor

Det var en sommer det var kokvarmt,

det regna ikke en dråpe,

og da var jeg 6 uker på hytta,

uten tannbørste, dasspapir og såpe.

Jeg lå i sola og steika uke etter uke,

kun avbrutt av en heftig omgangssjuke.

Men da jeg våkna den sjette uka

og så utover bukta,

synes jeg at jeg kjente mosselukta.

Det stinka både rotte,

sjukdom og tarm,

så det var ikke noe særlig

når jeg fant ut at kilden til lukta

var under min egen arm.

Og følte meg heller ikke

i noen kjempeform

da jeg så at sengetøyet

var fullt av bendelorm.

av Edel Hammersmark Gjervan

Joda, dette er barnslige saker, men alle trenger å være litt barnslige en gang i blant.

Boka får dere kjøpt HER

Og billetter til “Drit seint med Edel” kjøpes HER

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Kos deg masse ? blir sikkert kjempegøy!

  2. Takk! Er hjemme igjen nå, og er dødens sliten. Kvalm og verker i hele kroppen. Men det var gøy mens det stod på 🙂
    Louise recently posted…Velvalgte ord fra Edel Hammersmark Gjervan…My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.