Varmende gaver!

Jeg elsker hjemmestrikkede plagg, og etter at bestemor døde kom det naturlig nok ikke mer fra den kanten. Jeg holdt på å få en varig uvenn i mamma etter at hun strikket Skappel-genser til meg og pådro seg en varig senebetennelse i skulderen for noen år tilbake.

Heldigvis finnes det fine, flinke og snille jenter rundt meg som mestrer pinnene med glans.

Av Theresa fikk jeg en kurv full av sokker, tøfler og leggvarmere i alle mulige mønstre for et par-tre år siden. Denne kurven har jeg til pynt i gangen, og alle tingene jeg fikk er fortsatt i bruk. Varmt, godt og med de lekreste mønstre.

Av Birgitte fikk jeg skjerf og nydelige plagg til barna da de var mindre. Hun laget blant annet Gabriel sitt hentesett. Når hun ikke opererer på sykehuset, strikker hun de fineste plagg.

Av Inger Helen fikk jeg varme og myke sokker den vinteren leddene mine var så stive. De sokkene pleier jeg å bruke inn på kalde dager. Til jul fikk barna pannebånd, og Gabriel bruker sitt hver eneste dag. Han velger det pannebåndet fremfor lue.

Av Monica fikk jeg det fineste sjokoladebrune pannebåndet med flettinger på. Det har jeg brukt nesten hver gang jeg har vært ute siden jeg fikk det for et par måneder tilbake. Håper jeg får brukt det litt til før våren kommer.

Av Kristin har jeg fått lue og votter i mykeste merinoull. Jeg klør ofte av ull, men merinoull går fint. Luen har jeg brukt en del alt, og for et par uker siden kom hun med vottene dere ser på hovedbildet. Jammen bra det var noen stille nattevakter på sykehuset så de ble ferdig før våren kom. Jeg bruker de ute nå fordi leddene ofte reagerer med kulden. Vottene har jeg dessuten brukt sammen med pannebåndet fra Monica også.

Jeg er så takknemlig for hver en liten maske disse jentene har strikket – kun for meg!

Dere skal vite at alt blir brukt, passet på og gledet seg over i årevis…

Kommentarer

11 Comments:

 1. Det er noe helt spesielt med hjemmestrikka. Jeg gir ofte selvlagde ting i gave..
  – Superheltmamma – recently posted…Facebook PopupMy Profile

  • Ja, og det er så fint at du gjør det. Du er jo super kreativ og du er flink til å strikke også. De aller fineste gavene det 🙂

 2. De beste gavene er de som er laget med hjertevarme og det ser ut som du har fått en del av de. Så heldig du er , – og så fint at du vet å sette pris på det.

  Stor klem
  Nann Karin recently posted…Fine fredagspunkterMy Profile

  • Jeg er utrolig ydmyk for alle den tiden, kunnskapen og kreftene som er lagt i disse tingene. Hjemmestrikkede ting er det fineste jeg får. Det og vesker, he he he 🙂

 3. Ingenting er bedre enn å kunne glede andre ❤ og å se at det blir satt så pris på gjør det bare enda bedre ❤

 4. så heldig du er! <3

  noe sier meg at du får slik du fortjener.

  du gir masse ut!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Bli påskefin – VINN fra luksusprodukter fra Decleor! – FruBevers hverdag – som daglig leder i fam. Omre JakobsenMy Profile

 5. Jeg er i likhet med def, veldig glad i hjemmestrikket. Har en tante som holder oss varme! Hun strikker alt jeg ønsker meg – og jeg evig takknemlig for at hun gidder.

  Så heldig du er som har mange til å strikke til deg! De vottene var superfine!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Menn med barnevogn er sexy! Hva syns DU?My Profile

  • Heia tante, sier jeg bare! unne ønske jeg satt like stor pris på hjemmestrikkede ting da jeg var yngre.
   Ja, jeg er super heldig for jeg kan ikke strikke etter oppskrift selv dessverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.