Vårens fineste ballerinas!

//Reklame//

Ballerinasko er de fineste og mest behagelige skoene jeg vet om.

Jeg elsker sko som både er gode på foten og som ser pene ut. Ballerinasko kan man bruke til det meste – både til hverdags og til fest.

Vårens lekreste ballerinas er i cognac-farget flettet skinn. Skinnsko er det beste på mine føtter fordi skinnet former seg etter foten min. Jeg har ganske sensibel hud på føttene og får fort gnagsår. Derfor velger jeg nesten alltid skinnsko, spesielt om jeg skal gå barbeint i dem. Innersålen i disse skoene er også laget av skinn, og den har en myk oppbygningen slik at sålen ikke føles flat og hard ut.

Føttene mine er en tanke brede og med litt høy vrist.

Liva Loop sine ballerinasko har god bredde og de klemmer ikke over vristen heller. Dette må være første gang jeg har tatt på meg et par sko som ikke har vært ubehagelige å ha på fra starten av. Det tar jo ofte litt tid før skoene har myket seg opp og formet seg etter foten, men disse var gode på fra første stund.

Ballerinasko har ofte en noe glatt såle. Disse skoene har gummisåle med spor under slik at de fester seg godt på underlaget.

Jeg liker også at tuppen er godt rundet. På den måten gir skoen god plass til tærne og man unngår gnagsår og sammenklemte tær.

Vi damer liker jo at sko, vesker og skjerf matcher. Hos meg må det matche for ellers funker det bare ikke for meg. Jeg kommer til å bruke disse skoene mye denne våren og sommeren, og da har jeg selvfølgelig passet på at fargen matcher både Mulberry-vesken min og skjerfet mitt.

Denne modellene kommer i flere forskjellige farger, og du finner den hos nettbutikken Klingel. Om du vil går rett til siden med denne modellen så finner du den HER.

Jeg vil også legge til at prisen for disse skoene er ganske god. De koster altså 579 kr, og det syns jeg er en veldig fin pris for et par skinnsko av super kvalitet.

Jeg bruker str 36.5-37, og disse har jeg i str 37. Passer perfekt!

Det er bare å kaste seg rundt og sikre seg disse nydelige og komfortable ballerinaskoene før de blir utsolgt. Selv er jeg så fornøyd at jeg vurderer å kjøpe et par i svart farge også som kan matche Chanel-vesken min.

Kommentarer

3 Comments:

  1. Jeg kjøper også skinn til “bruks-sko” nå. Vel verdt pengene og holder seg lenge med god behandling! Utrolig lekre!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…AnbefalingMy Profile

  2. De så deilige ut 😍😍😍 Må ha noen sånne tror jeg 😉 hadde sånne i slip in modell for noen år siden og jeg ELSKET dem 👍🏼
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Så juksar me litt. Pavlova for første gang.My Profile

  3. De var super fine – elsker høye hæler (jo høyere, jo bedre) men har innsett med fire barn, funker det ikke med 8-10 cm high heels 😂 så nå er jeg nesten like glad i ballerina sko! Jeg digger fargen du har valgt, skikkelig fin!
    FruBever Linn recently posted…SUNNY SATURDAY med «gul hvitveis», #familiesuppa og smoores!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.