Var det egentlig så mye bedre før?

2015-12-10 16.14.16

Jeg har som kjent et svært begrenset aktivitetsnivå, og mine to arbeidsoppgaver i hjemme er å ta inn og ut av oppvaskmaskinen og å vaske klær.

Heldigvis har jeg to unike hjelpemidler til disse gjøremålene: en oppvaskmaskin og en vaskemaskin.

Da jeg var liten hadde vi ikke oppvaskmaskin i det hele tatt. Mamma vasket opp forhånd flere ganger om dagen. Har dere noen gang tenkt over hvor mye tid og jobb det er å vaske opp etter alle måltider med en familie på fem? Det tar utrolig mye tid, og skulle jeg gjort dette i dag ville jeg ikke hatt noe energi igjen i det hele tatt.

Det var det var derfor med stor takknemlighet jeg puttet inn tabletten med Finish og satte doningen i gang. Et par timer senere var alt gullende rent – av seg selv!

Jeg er forresten sikker på at Finish gjør en bedre jobb enn jeg og Mr. Zalo ville gjort.

Det samme gjelder vask av klær. Jeg er utrolig glad jeg ikke må bruke 3 dager i uka på å skrubbe tøyet på et vaskebrett.

Vi klager ofte over at tidsklemma tar oss, men vi skal også huske på tingene som gjør livet vårt enklere i dagens samfunn. Send gjerne en god tanke til oppfinnerne av tekniske duppeditter neste gang dere har dårlig tid og trenger et rent glass!

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

  1. Der hvor vi bodde før hadde vi ikke oppvaskemaskin, så det var rene luksusen å flytte hit i fjor. Derimot røk oppvaskemaskinen vår i høst, og jeg innså med ett hvor avhengig jeg allerede har blitt av den fantastiske maskinen. Jeg hater nemlig å vaske opp.

  2. Jeg ELSKER oppvaskmaskinen min, vaskemaskinen også <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.