Valentines Day: Tips til feiringen!

Annonse

Jeg fyller snart 36 år, men allikevel elsker jeg Alle Hjerters Dag den 14. februar.

Hvert år gir Robert og jeg hverandre blomster og kort på dagen. Et år sendte faktisk Robert en giga bukett med røde roser til meg på jobben. Jeg jobbet på en travel sykehusavdeling og kunne ikke fatte hvorfor ikke blomsterbudet bare kunne sette blomstene på vaktrommet slik han normalt gjorde når det kom blomster til pasientene. Grunnen var at de skulle leveres til sykepleier Louise på medisin 4 – personlig.

Selv om det er hyggelig å få kort og blomster så er jo det en relativt oppbrukt greie. Derfor vil jeg tipse dere om andre ting man kan gi i gave til sin kjære. Partyking.no har nemlig en egen kategori for Valentines Day som finnes HER

De har enormt mye fint, og jeg selv falt for denne ballongbuketten på bildet over her. Den hadde det vært knall å sende til Roberts mannsdominerte arbeidsplass, tenker jeg 😉

Til alle dere single (eller par for den saks skyld) der ute så har jeg et annet tips: Lag en fest for alle!

Hos Partyking.no finnes det masse kule festartikler som fint danner rammen for en fest med alle de man bryr seg om her i livet. Kjærlighet omfatter også vennskap!

Partyking.no har leveringsgaranti på 1-4 dager, men jeg ser at enkelte artikler allerede begynner å bli utsolgt. Det går fort mot den 14. februar, så ta en titt og finn noe utenom det vanlige dette året.

 

Kommentarer

8 Comments:

 1. Jeg elsker å få blomster på døra, hjemme eller på jobb! Ballongbukett har jeg enda ikke fått, men jeg har stått på gardermoen ankomst med hjerteballong på valentines. Det kan anbefales!
  Lappeteppet/ Anja recently posted…Søkeordoptimalisering, analytics og andre utvidelserMy Profile

 2. Jeg har fått ballongbukett hele to ganger. Men det var da jeg fødte barna. Roberts sin jobb sendte en helsikes svær sak. Det var så moro! Og Sanne fikk fra barnehagen sin da hun var innlagt på sykehus. Elsker ballongbuketter!
  Louise recently posted…Valentines Day: Tips til feiringen!My Profile

 3. Jeg elsker blomster!
  Her har vi bursdag på VALENTINES DAY, jeg er litt imot sånne dager. Fordi jeg mener det er alle de andre dagene i året man skal være romantiske mot hverandre på, eller kjøpe blomster på.

  Jeg digger Partyking! De har masse fint! Og morsomt! Og er lynraske og har super kundeservice ,
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Interiørtips til barnerommet ! #redebygging! Jeg re-dokorerer, ommøblerer og flytter guttenes rom!!!My Profile

 4. Det var mange fine ballonger der!
  Linda C. Hagen recently posted…28 dager detox – resultater uke 2 og 3My Profile

 5. Jeg er egentlig mer for å være romantisk i hverdagen, men det er også dritskjønt med mine små gutter som skal lage kort til kjærester etc på valentines. <3
  Naturmamma recently posted…En nybegynnerguide til eteriske oljerMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.