Vakkert lingerie!

//Reklame//

IMG_3247Denne lekre boksen inneholder noe vi damer elsker.

Å føle seg vel utvendig øker selvfølelsen innvendig…

Det er vår og tid for å fornye garderoben. Har du tenkt på hvor viktig undertøyets passform er for hvordan klærne sitter?

Jeg har aldri vært flink til å prioritere undertøy. Før gikk jeg rundt i slitent undertøy hvor BH`en hadde feil passform (ofte for liten) og trusa var slapp i strikken. Kjenner du deg igjen?

Det var først på en lunsj med kjente franske undertøysmerket Chantelle at jeg forstod hvor viktig undertøy er. Chantelle har laget undertøy for oss kvinner siden 1879, og har undertøy og badetøy til enhver kvinne som vil føle seg vakker både til hverdags og fest. God kvalitet og sofistikert utseende skaper både komfort og et pent uttrykk.

Chantelle har lagt vekt på å tilpasse seg kvinners ulike barm. Det verdsetter kvinnens kropp og kurver, og utvikler kun produkter som fremhever former på attraktivt vis.

IMG_3249

Jeg har flere sett med undertøy fra Chantelle, og jeg må si det er en enorm forskjell. Det viktigste forskjellen jeg vil påpeke, er komforten. Jeg merker ikke lenger at jeg har BH på og den lager en fin form på brystene. Blondene setter prikken over i`en på utseende, men det beste er at man ikke merker de. For meg med sensitiv hud er blonder lik kløe og ubehag – det har jeg ikke opplevd med Chantelle sitt undertøy. Jeg ser også stor forskjell på kvaliteten. Undertøy vaskes ofte da vi bærer det nært inntil kroppen. Normalt sett måtte jeg bytte undertøy ganske ofte fordi kvaliteten på sømmer, stoff ol var ganske dårlig. Det trenger jeg ikke lenger. Selv om Chantelle sitt undertøy ligger noe høyere i pris, tjener man raskt inn dette fordi kvaliteten er god.

IMG_3258

For å virkelig vise dere hvorfor jeg er så fornøyd, velger jeg å by litt på meg selv – bokstavelig talt. Jeg er jo en åpen person, så derfor får dere et bilde av meg med BH`en på. Som dere ser, sitter BH`en tett inntil brystene. Den er myk og veldig behagelig samtidig som den har et nydelig utseende. Den løfter og former brystene på en pen måte, noe som igjen lager en fin silhuett når jeg har klær på. Det viktigste for meg er at stoffet ligger inntil huden også på oversiden av brystet. Før hadde nemlig puppene en tendens til å “dette over kanten” hver gang jeg bøyde meg ned. Utrolig pinlig!

Burde vel egentlig vist “før” bildet også, men det tør jeg jaggu ikke. Det verste er at jeg måtte få på en BH som passet meg og min kropp før jeg selv så hvor ille den andre var. Enda mere pinlig….

Jeg vil kort fortelle dere om to av Chantelles serier slik at dere vet hva dere skal søke opp for å finne disse go`bitene:

C Chic Sexy

Dette er en moderne serie for daglig bruk. Innovativt design, kombinert med blonder og elegante detaljer, gir et lekkert og samtidig behagelig undertøy. BH med full skål gir en fin push up-effekt, og det sier ikke vi damer nei takk til. Den er laget i ultralett spacer materiale og skulderstroppene kan krysses i ryggen – perfekt til enkelte topper!

Rèvèle Moi

Dette er en serie som er både støttende og veldig feminin. BH`en er konstruert i fire deler, noe som gjør at BH`en støtter og sentrerer barmen. Stilen er både moderne og elegant, og de glatte blondene gjør undertøyet usynlig under klærne. Det er helt genialt når man har tettsittende klær eller en florlett kjole. Fargene i denne serien er sort, nude, hvit og rosa.

Som dere forstår er jeg utelukkende positiv til Chantelle sitt undertøy. Det lønner seg å investere litt i nettopp undertøy fordi det er med på å forme kroppen mer enn man tror. Man er alltid så opptatt av å endre sitt utseende, men jeg skal love dere at man får endret en del bare ved å velge rett BH.

Nå står sommeren for tur, og jeg har både sommerklær, badetøy og mere undertøy å vise dere. Det fine med å ha blogg, er nettopp å kunne tipse sine lesere om egne erfaringer. Håper dere setter pris på det!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.