Ungen har brukt deodoranten som slikkepinne….

2014-06-22 00.35.09

 

Maaammmaaaa! Jeg hører ropene til lille Gabriel fra badet. Ruller meg ut av senga etter middagshvilen, og går inn på badet. Der står han altså med storesøsterens deodorant i hendene. “Jeg har æsj på tunga mi” , sier han. Spør så hva han har gjort med den deodoranten han har i hendene. “Jeg slikket på den!”, kom det kjapt. En ting er all den driten en deo inneholder som neppe er sunt å få i seg, men han har faktisk slikket på noe man tar under svette armer. Hva skal man si? Jeg lurte et sekund på om jeg skulle ringe Giftsentralen, men tror vel neppe han har fått i seg så mye. Det smakte tross alt dritt! Jaja, det er mye man skal være vitne til som mor…

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.