Trollmors barnemote – en drømmebutikk (m/konkurranse)

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//

 

 

10453187_10152476529275930_1049286885_n

 

Jeg er så stolt over å kunne presentere en helt fantastisk nydelig nettbutikk med barneklær for dere. Jeg forelsket meg i dette barnetøyet fra første sekund, og det er ikke uten grunn. Man ser jo alltid etter barneklær som har det “lille ekstra”, og samtidig ønsker man at barnetøyet både har kvalitet og en overkommelig pris. Jeg ble derfor veldig glad og overrasket da jeg så det virkelig fantes en nettbutikk som oppfylte alle de tre kravene jeg var ute etter.

Barnemote-butikken, som foreløpig kun finnes på Facebook, er rene sukkertøysjappa for mine øyne! I løpet av svært kort tid har den opparbeidet seg en stor kundegruppe som gir svært gode tilbakemeldinger både via bilder og kommentarer. I august lanserer de også egen nettbutikk, og det gleder jeg meg til!

Bak motebutikken står en familie med familens far i spissen og slipper den ene fristelsen etter den andre ut i butikken sin. Han er far til to søte jenter, og er svært bevisst på hva de vil ta inn av varer.  Det som ikke finnes på lager, taes inn med 3 ukers leveringstid. Trollmors barnemote er svært god på service, og hjelper gjerne til med spørsmål angående farger, størrelser ol.

De har faktisk hele 15 ulike leverandører fra flere ulike land som USA, England og Kina. I tillegg til å importere jente- og gutteklær, hekler de verdens nydeligste kjoler på bestilling, samt søte baby booties. Barneklærne er noe for enhver smak, og det er klær som passer til både hverdag og fest. Som om ikke det er nok, finnes det både veggpynt, sko og hårpynt til jente i butikken. Prisene er veldig lave, men jeg vil advare dere mot at man fort blir hektet på shopping her 😉 Utvalget er nemlig til å dø for!

Jeg selv har ei søt niese som tripper rundt i verdens nydeligste jakke med blondekrage, som hun fikk til bursdagen sin av oss. Sanne er dessverre litt for stor ift størrelsene, da hun bruker 11-12 i klær alt. Meget mulig det vanker mere godsaker på niesa etterhvert i stedet. Jeg kan i hvertfall love at plaggene er like fine som på bildene, og kvaliteten er super.

Jeg er sprekkeferdig av stolthet over å kunne dra i gang en konkurranse for mine blogglesere i samarbeid med Trollmors barnemote. Bare se her hva dere kan bli den heldige vinner av:

 

10443679_10152476430170930_2055626924_n

 

Kunne ønske de hadde en slik en i voksen størrelse også….. Har dere sett noe så nydelig????

Dette er et mykt  tutuskjørt i flere lag for fylde, i farge lavendel. Skjørtet finnes i størrelser fra 2-6 år, og er en av butikkens besteselgere.

 

For å være med i konkurransen må dere:

1. Legge igjen en kommentar med navn og mailadresse, samt hvilken str (2-6 år) dere ønsker i kommentarfeltet

2. Dele dette blogginnlegget på Facebook

Lik oss gjerne på Facebook:

Trollmors barnemote på Facebook  HER

Louises lille verden på Facebook HER

 

Vinneren trekkes onsdag 18.06.2014, og kontaktes pr. mail.

(Konkurransereglene er i tråd med Konkurransetilsynets regler, og vinneren blir trukket via random.org med vitner tilstede)

Riktig lykke til alle sammen!!!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge