Trenger du litt inspirasjon til guttebursdag?

I helga var jeg og barna i familiebursdag til min fine nevø som ble 4 år. Jeg er så heldig å ha ei kreativ og flott svigerinne som tryllet frem en sjørøver-inspirert bursdag. Vil gjerne dele noen bilder med dere for inspirasjon.

2015-05-01 18.20.13

Hvert barn fikk slike fine kofferter som inneholdt sjørøvergodis, en hoppefrosk og øyelapp. Legg merke til den fine navnelappen hun har laget.

2015-05-01 16.27.42

Kaken har svigerinnen min laget helt selv. Den minner meg om sjørøveroutfiten til Jake i Jake & Sjørøverne. Dette er en nydelig sjokoladekake med trekk i sukkerpasta og gullmynter pålimt med spiselig lim. Både dekorativ og god!

2015-05-01 16.26.16

Slike marshmallows på pinne er enkelt å lage, og de slår garantert godt an blant barna. Man dypper de først i smeltet sjokolade og så i kakestrøssel. Sanne har allerede bestilt sånn til å ha med på skolen når hun har bursdag.

2015-05-01 16.25.56

Disse kanelbollene er noe av det beste jeg har smakt! Jeg har fått oppskriften på de, og har planer om å prøve den ut neste gang jeg orker å bake 🙂

2015-05-01 16.36.01

Håper dere fikk noen gode tips!

Tilbehøret finner dere hos Søstrene Grene 🙂

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. Gode tips til neste feiring! Dette er jo midt i blinken for smågutter med Kaptein Sabeltanndilla:)

  2. Så mye lurt! Mine gutter har nok vokst fra sjørøverperioden, men jeg får jo en liten attpåklatt nå så jeg plukker med meg tips 🙂
    Anita Husevåg recently posted…Gravid uke 35 – Høygravid!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.