Til den sure sugga av en kunde hos posten…

EYTIlTAO

Det er ikke ofte jeg bruker bloggen til å få ut frustrasjon, men det har jeg tenkt til å gjøre i dag.

Dette innlegget skal handle om manglende høflighet og normal oppførsel fra folk man ikke kjenner. Jeg er nemlig oppdratt til å være høflig og gjerne gi ros og smil til folk rundt meg.

Sugga jeg her referer til, stod jeg bak i køen på posten her hvor jeg bor. Damen bak postskranken er alltid blid og hyggelig. Hun er serviceinnstilt og smiler alltid. Men selv ikke det å bli møtt med et smil, inspirerte Sugga til å oppføre seg ordentlig. Først skrek hun ut bokstavene til pakkene hun skulle hente. Hun gjentok bokstaven H ørten ganger da hun trodde damen bak skranken oppfattet den som K. Allerede på dette tidspunktet begynte jeg å irriterer meg over Suggas tonefall og manglende respekt.

Hun skulle hente totalt tre pakker, og du må ikke tro hun hadde evne til å flytte seg fra skranken da det ble min tur. Neida, da begynte hun å pakke opp varene fra den ene pappesken. Og pappesken satt hun fordundre meg igjen rett på disken foran meg uten et eneste ord. Hva får et menneske til å tro at vi andre gidder å kaste søppelet hennes? Ikke spurte hun postdamen pent om hun kunne kaste den heller? Og ikke sa hun “hade” eller “takk for hjelpen” da hun gikk.

Jeg er ganske impulsiv av meg. I et gyldent sekund var jeg nær ved å ta pappesken og sette den på hodet til Sugga. I hvertfall burde jeg prikket henne på ryggen og sagt at hun glemte igjen søppelet sitt. Det hadde jeg også gjort om ikke den høflige postdamen flyttet esken bak disken med en gang for å gi plass til meg.

Så til deg, ditt uhøflige mennesket alias Sugga:

Jeg håper du kjenner deg igjen og skammer deg litt. Ellers får du tilbake søppelet ditt neste gang.

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.