Til barnet mitt… Fra mamma…

rp_forsidebok-1024x7681.jpg

 

Da jeg gikk gravid med Sanne, bestemte jeg meg for å lage en minnebok til henne fra hennes første leveår. Tiden går så fort, og ting som føles så virkelig der og da – forsvinner litt med årene. 

Jeg husker at jeg ble så irritert på mamma for at hun ikke husket detaljer fra fødselen min for eksempel. Jeg hadde akkurat født selv, og hvert minutt stod så klart i hukommelsen min. Mamma måtte tross alt grave 24 år tilbake i tid. Først nå forstår jeg hvordan klokkeslett, hendelser og datoer viskes bort med årene.

Jeg laget altså en bok hvor tiden i magen, fødselen, barseltiden og andre hendelser ble dokumentert. Hver måned fikk også sin spesielle side med bilder og nedskrevne hendelser som hadde skjedd akkurat denne måneden.

Da Gabriel ble født så laget jeg en tilsvarende bok til han.

Det var en tidkrevende prosess, men bøkene ble min gave til mine barn. De er laget med omhu og kjærlighet fra mammaen deres. 

De titter faktisk ofte i dem allerede nå. Det er også tydelig å se at de forstår viktigheten av dem, og de behandler dem med respekt og forsiktighet.

Her kommer et knippe med bilder fra hver av bøkene:

SANNE

s1

s2

s3

s4

s5

GABRIEL

g1

g2

g3

g4
g5

Håper dere fikk litt inspirasjon til å ta vare på de små første minnene fra barna dere. Et album til scrapping, kartong, lim, klistremerker ol, er faktisk en veldig fin barselgave å gi bort. Sannes album fikk vi faktisk i gave!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.