Tidenes Norwegian-selfie!

Da har vi landet, og kommet oss vel frem til Anfi del Mar her på Gran Canaria. Barna var kjempe flinke på hele turen faktisk. Jeg tok til meg og gjennomførte alle de rådene jeg fikk angående å reise på tur med ME. Mens vi ventet ved gaten, satte jeg meg i et rolig hjørne og spiste litt mat. Sjekket også sist inn på fly så jeg slapp å stå og vente. Jeg fikk plass alene på den andre siden av midtgangen med ledig sete i midten av meg og en kabinansatt. Øreproppene plugget jeg inn fra starten av, veldig deilig. Robert satt sammen med barna, og tok seg av dem. På et tidspunkt fant Robert ut at han skulle ta et selfie av oss med frontkamera på mobilen. Det var imidlertid flere som fikk med seg hva vi prøvde på, og vi fikk oss litt av en overraskelse da vi så på bildet. Det var to til som også ville være med…

20140630_222127

Bildet er pubilisert med godkjenning av purser Andrè (nederst) og flyvert Espen (øverst). Tusen takk for et utrolig morsomt stunt!

Vet ikke hvem som hadde det mest morsomt under dette bildet…. Jeg ler enda av påfunnet deres, og da vi gikk av flyet gav de meg beskjed om at de håpet jeg ville få mange “likes” på  bildet 🙂

Med dette sier jeg god natt, og håper på en fin dag i morgen!

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.