Tidenes Black Friday-blåmerke på 11-åringens arm…

I dag tidlig oppdaget jeg et giga blåmerke på Sanne sin overarm.

Jeg spurte selvfølgelig hvordan hun hadde fått dette, og da jeg hørte historien hennes kunne jeg ikke annet enn å le.

På fredag, selveste Black Friday, var det 10 kr pr. kule for kuleis i MIX-kiosken på Brynsenteret her vi bor.

Dette tilbudet hadde ikke gått 11-åringen hus forbi, og jeg registrerte jo at hun styrtet ut døra fredag ettermiddag med lomma full av småpenger. Etter 10 min var hun tilbake med den største isen jeg noen gang har sett.

Det hun ikke fortalte, var at hun i sin iver etter å sikre seg de beste iskulene gikk rett på den automatiske utgangsdøra til senteret. Den rakk bare å åpne seg halvveis før Sanne kom styrtende på. Hun var så opptatt av isen at det visstnok ikke gjorde vondt en gang.

Her er altså et klassisk eksempel på neste generasjons tilbudsjegere, og de er minst like gale som den nåværende generasjon!

 

 

Kommentarer

10 Comments:

 1. Hahahahaha, jeg hadde ikke klart å holde meg selv! Innsatsen var det ikke noe å si på. Hadde jeg visst det hadde jeg stått ved siden av henne, jeg er jo titt og ofte der men det tilbudet der gikk meg hus forbi….

  PS. Har du smakt de små “iskakene” de har på Meny????
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Bil, snø, kaker og Pippi!My Profile

 2. Hahaha, dette var tidenes black fridays kupp og historie! Hadde lett kjøpt meg noen kuler selv, hehe!

 3. Hihihihihi.. Ble en skikkelig “blåveis” da..
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Julekort i boks!My Profile

 4. Haha, artig historie 😛 Håper ikke ho fikk vondt!
  Monica BJ recently posted…Hverdag + GIVEAWAYrushMy Profile

 5. Oj da! Var nesten litt redd for at det hadde vært ville tilstander og noen haddd slått henne i kampens hete! Men nå lo jeg litt!
  Ja, der har du Black (blue) Friday hysteriet! Men regner med at hun var strålende fornøyd med den store isen sin! Ha ha!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Forandringen fryder! (Interiør) Men jeg er ikke fornøyd, kan DU hjelpe meg?My Profile

  • Det var mange som trengte seg inn døra på det senteret der, men hun hadde dårlig tid frem til isdisken og kom sikkert ikke raskt nok inn døra. Det tok 5 kuler is før hun oppdaget det selv, he he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.