Theatercaféen – skal det være, så skal det være!

Jeg er så heldig å ha to lillebrødre som jeg er fryktelig glad i. Jeg har veldig god kontakt med begge, og den kontakten verdsetter jeg svært høyt. En bor i hjembyen min, og han har i tillegg gitt meg to herlige tantebarn. Den andre bor her i Oslo, kun et stenkast unna meg.  Siden to av oss bor her inne, pleier vi å omgås ganske mye.

I går tok vi turen til Theatercaféen for å spise lunsj. Det er jo ikke så mye jeg er ute, og i sentrum er jeg svært sjelden. Derfor er det gøy å slå på stortromma når jeg først er i form nok til det. Jeg har alltid hatt lyst til å besøke denne sagnomsuste kaféer som ligger tvers over Nationaltheatret. Dette stedet er jo en del av norsk kultur-historie, og den står faktisk på New York Times`liste over berømte kaféer. Vi fikk et fantastisk flott bord med utsikt mot gaten, god service og nydelige rekesmørebrød.

Neste gang dere er i Oslo, så ta turen hit for god mat i fantastiske lokaler:

2014-06-17 14.56.19

Vi rakk innom et par fine butikker også, men mitt innkjøp her får jeg vise en annen dag. Tusen takk, bror, for en hyggelig, inspirerende og morsom lunsj med deg.

2014-06-17 14.56.16 HDR

 

I kveld trekkes vinneren av tyllskjørtet. Om dere vil være med, så må dere melde dere på HER nå.

I dag har jeg vært i begravelse til ei flott jente som gikk bort så altfor tidlig. Jeg er veldig sliten, men det var så utrolig verdt å delta. Jeg traff mine herlige kollegaer fra tiden i Regnbueveien, og det var så godt å være sammen med dem på en slik dag. Finere arbeidskolleger skal man lete lenge etter.

Jeg tar med meg mottoet til den fine jenta videre i livet: Love the life you live, live the life you love

louise-300x113

 

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.