Taxfree-shopping

Jeg hadde hverken tid eller ork til å fly så mye i taxfree-butikken på vei ned, men rasket med meg noen favoritter.

Jeg elsker Elizabeth Arden sin White Tea. Først fikk jeg dusjsåpe og body lotion til min 30-års dag, og så fikk jeg parfymen av mamma da hun var ute og reise. Jeg er helt hekta på den nydelige duften!

Nå fant jeg deodoranten, og den måtte jeg bare ha.

Jeg kjøpte også en Juicy Tube nr 22 (melon) fra Lancome. Egentlig syns jeg disse er litt klissete, men du verden så godt den smaker og lukter. Dessuten gir den en pen glans på mine tatoverte lepper.

Jeg er en Haribo-elsker av rang, så en stor pose med smokker måtte jeg ha. Den er forresten halvspist og gjør seg dermed dårlig på bilde. To små reisepakker med antibact.-servietter til å ha i vesken fant jeg ved utgangen, og jeg tenkte det var en nyttig investering med tanke på turen ned hvor begge barna spydde.

Har en tendens til å spenne halve feriebudsjettet i taxfree`n, men denne gangen var jeg særdeles flink til meg å være. Alle tingene er dessuten i bruk nå.

4 Comments:

 1. Et tips fremfor antibac, renseprayene fra BinkySpritz. Har en egen Travel-spray og. Disse er helt naturlige og lukter ikke alkohol som antibac gjør. Sprayes på bord, flyseter etc. Gjett hvor de kan kjøpes? 👏🏻

  Jeg elsker også disse Juice tubes, og av helt samme grunn som deg, de lukter og smaker godt – men er klissete 😂likevel digger jeg de!
  Fortsatt god ferie, Louise!
  Stor klem!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…En smak av sommer !My Profile

  • Jeg tror den kan kjøpes hos deg :-)!!!! Den skal jeg sjekkes ut altså!

   Juice tuben har jeg snart spist opp, ha ha ha. Klissete som fy, men iflg Robert er det bare fint at den klistrer sammen kjeften min en gang i blant 🙂
   Louise recently posted…Kroatia-Verudela-PulaMy Profile

 2. Håper resten av ferien går bra, og jeg skal snuse på den duften neste gang jeg er ute og flyr skjønner jeg!
  Avdelingholt/ Anja recently posted…Sony MDR-1000XMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge