Talentene mine barn har som jeg selv ønsker jeg hadde…


Det er noen talenter jeg virkelig kunne ønske jeg hadde.

Øverst på listen står ønsket om å kunne synge. Skikkelig bra stemme med ordentlig trykk i. Jeg har også alltid ønsket å kunne tegne bra. Mamma har alltid vært flink til å tegne, men det genet fikk ikke jeg. Nå vant jeg riktignok en tegnekonkurranse i -94, hvor min tegning ble satt i glass og ramme og stilt ut i OL sin deltagerlandsby, men den skihopperen er også det eneste jeg har tegnet som ser noenlunde normalt ut.

Da Sanne kom i går og viste meg sine to nye tegninger, ble jeg både misunnelig og stolt på en gang. Stolt fordi 10-åringen virkelig kan tegne bra, og litt misunnelig fordi jeg ønsker meg dette talentet selv.

Sanne tegner ganske mye. Hun sitter ofte på youtube og plukker stadig opp nye teknikker. I starten lærte hun mye av Øysteins Blyant og hun tok et tegnekurs i regi av Aktivitetskolen, men det meste er selvlært. Aller best liker hun å tegne dyr på frihånd.

Hun spurte meg i går om ikke jeg ville vise frem tegningene hennes på bloggen, og denne gangen sa jeg ja til det. Jenta er jo kjempeflink allerede og hun er jo bare 10 år gammel.

Hun kan synge også forresten…

Jeg har aldri vært god med ballspill, og på skolen skydde jeg det som pesten. Så får jeg altså en sønn som elsker ballspill. Flink med ballen er han også.

Det er fint at barna har fått de talentene, egenskapene og kvalitetene jeg mangler. Selv tar jeg igjen på andre arenaer 🙂

Kommentarer

8 Comments:

 1. Tegne har jeg også alltid hatt lyst til å kunne. Synge kan jeg, sånn noenlunde iallfall.. hehe.. Tegne har jeg aldri hatt anlegg for, desverre..
  – Superheltmamma – recently posted…Eplekake fra himmelenMy Profile

 2. Synging og tegning står på min ønskeliste for mitt neste liv 😉
  Louise recently posted…Talentene mine barn har som jeg selv ønsker jeg hadde…My Profile

 3. Jeg har også drømt om å synge og tegne.

  Pappa kunne alt, han var virkelig min helt. Ida har arvet kunstnerisk gen, noe gikk heldigvis videre!

  Sanne er kjempeflink, de lærer vannvittig mye av Youtube!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…BrillefineMy Profile

  • Youtube er gull! Der kan man visst lære ulike teknikker ved bruk av hjelpestreker osv.
   Det dukker opp slike gener etter hvert skal du se.

 4. Så utrolig kule tegninger! Skulle ønske jeg også kunne tegne..
  Nora Piscopo recently posted…Donut since 1937My Profile

 5. Superflink! Jeg har aldri drømt å kunne tegne og spille gitar. Det blir med drømmen, for å si det sånn!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Menn med barnevogn er sexy! Hva syns DU?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.