Take me back to the Maroa Club…

gc20151

Maroa club de mar på hjerteøya, Anfi del Mar

Årets ferie gikk nok en gang til Anfi del Mar på Gran Canaria.

Vi reiste sammen med ei venninne av oss og hennes datter. De bodde på et annet hotell, men vi var sammen det meste av tiden allikevel. Å være sammen med mennesker hele tiden tapper meg for mye energi. Allikevel strekker man seg langt for å kunne være med på så mye som mulig når man er på tur. Dessverre klarte jeg ikke være med på alt, og et par dager måtte jeg ligge alene i mørket på hotellrommet. Vi stresset ikke med å komme oss opp og ned til bassenget/stranden. Vi var faktisk ikke ute av rommet før i 13-14.00 – tiden hver dag. På den måten holdt vi barna unna solen da den var som sterkest, og jeg fikk ligge i ro på den tiden av døgnet hvor jeg er som dårligst. Vi fikk også god hjelp av Vibeke under uka, og det er vi veldig takknemlig for. Jeg valgte å bortprioritere bloggen mens jeg var på tur da jeg trengte å bruke energien på de rundt meg. Tok ikke mange bildene heller, men de jeg tok skal dere få se her nå.

gc20152

Frokosten spiste vi i loungen til SAS på Gardermoen. Jeg kastet opp og var veldig dårlig da vi skulle dra hjemmefra, men det hjalp å tilbringe et stund i den rolige loungen med mat og gode stoler. Absolutt å anbefale!

gc20153

Flyturen ned til Kanariøyene tok hele 6 timer. Vi merket at barna var større og flinkere i år enn i fjor. Det var generelt lite krangling underveis, og det var mor her veldig glad for. Mye turbulens på vei ned førte til at de ble reisesyke og kastet opp, men det kunne de ikke noe for stakkars.

gc20159

Det var over 30 grader hver dag, og barna ville både være i bassenget og på stranda. Det er krevende å følge med på små barn som gjerne vil være på dypet hele tiden, men vi byttet på å bade med dem. Gabriel kløvde haka igjen den første dagen da han falt i bassenget. Heldigvis var det lege og dansk sykepleier på hotellet, så de fikk lappet haka sammen igjen raskt. Det største problemet var at knøtten fikk badeforbud den første dagen. Det forbudet brøt han selv ganske raskt ved å hive seg uti barnebassenget før vi fikk sukk for oss…

gc20154

Jeg er ikke glad i å drikke alkohol når jeg har med barn, men bevilget meg dette lille vinglasset den dagen vi besøkte Maroa club på hjerteøya. Dette er et nydelig loungeområdet jeg gjerne vil besøke igjen. Hjerteøya er min favorittplass på Anfi, og jeg ser frem til å reise dit igjen neste år.

gc20156

Denne dagen var min beste formmessig. Min gyldne livsregel er at jeg skal nyte de få gode dagene og legge lite vekt på de dårlige. De dårlige dagene kommer alltid, men det er de gode jeg lever for. På bildet over her levde jeg!

gc20157

Gode venner er gull og ha! Jeg har kjent Vibeke i over 10 år, og Malin har jeg kjent siden hun ble født. Barna er veldig gode venner, og det er vi voksne også. Vi har vært både venner, kollegaer og naboer -ville ikke vært de foruten!

gc20158

Jeg er stor fan av Jomfru Maria selv om jeg ikke er katolikk selv. Måtte ta bildet av dette vakre skapet som stod utenfor hotellet til Vibeke og Malin. En bønn i ny og ne skader ikke…

Jeg har tilbrakt 3 dager i senga siden jeg kom hjem. Fortsatt er jeg ikke fullt restituert, men håper jeg når det punktet før vi reiser til Danmark om en uke.

Innlegg om innkjøpene jeg gjorde på Gran Canaria er like rundt hjørnet 😉

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge