Sykepleieren tipser: ColdZyme!

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//

I goodiebagen jeg fikk på Familieprateventet, lå dette smarte preparatet. ColdZyme fra Enzymatica AB er en munnspray man kan bruke for  redusere risikoen for å få en forkjølelse eller forkorte sykdomsperioden på et tidlig stadium av forkjølelsen dersom man allerede er rammet.

Forkjølelse forårsaket av virus, rammer de fleste av oss og bidrar til økt antall sykedager både på skole og jobb hver eneste høst/vinter. I tillegg fører stress ofte til svekket immunforsvar, og mang en student har våknet opp med piggtråd i halsen rett før eksamen. Som småbarnsmor med astma og redusert immunforsvar på grunn  av ME, er jeg veldig utsatt for de smittsomme virusinfeksjonene barna drar med hjem fra barnehage og skole. Jeg blir ofte ganske så syk, og smitten sprer seg til søsken og husbonden sjøl. På null komma niks er hele gjengen satt ut av spill. En infeksjon forverrer som regel astmasykdommen til både Sanne og meg selv. Jeg har lenge ønsket meg et legemiddel som kan forebygge forkjølelse på et tidlig stadium – ikke kun lindre slik de andre preparatene gjør.

Nå har heldigvis noen smarte forskere fisket opp et enzym fra havets bunn. Dette enzymet stammer fra dyphavstorsk og danner grunnlaget for ColdZyme unike egenskaper i kampen mot virusinfeksjonene.

Hvordan brukes ColdZyme?

Dette er altså en munnspray  som man kan bruke annenhver time. Man skal spraye to ganger pr. dosering. En flaske rekker til 2-3 forkjølelser, og den er ikke større enn at du fint får plass til den i vesken. Har man fått symptomer så skal man starte å spraye så fort som mulig hver annen time inntil symptomene lindres. Kontakt lege dersom symptomene ikke blir bedre innen 10 dager etter påbegynt behandling. Hvis du ønsker å bruke den forebyggende fordi du er potensielt utsatt for smitte, skal du bruke ColdZyme annenhver time til risikoen er over – men ikke lenger enn 30 dager. ColdZyme selges reseptfritt på apoteket til en veiledende utsalgspris på 279 kr. Preparatet har så og si ingen bivirkninger, og det kan brukes av voksne og barn (over 4 år).

Robert tester:

Robert er som en magnet når det gjelder å dra til seg smitte fra barna. For tre dager siden, våknet han opp med sår hals og rennende nese. Det passer aldri å bli syk, men med en forestående jobbreise så passet det i hvertfall ikke. Jeg tryllet frem ColdZyme fra goodiebagen, og mannen sprayet hver annen time hele dagen. Etter bare to timer, kunne mannen melde om god lindring på halsen. I løpet av dagen hadde alle symptomene forsvunnet. Det kaller jeg effektivt!

Jeg kommer til å hamstre ColdZyme fremover så vi har en til hver i familien. Dette har jeg selv sett fungerer, og siden de aller fleste forkjølelsene stammer fra virus og ikke bakterier, er jeg fornøyd med å ha funnet et middel som funker mot nettopp virus. Antibiotika funker som kjent kun mot bakterier. Sykepleieren i meg er positiv som bare det!

Les mer om ColdZyme HER

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.