Svisker fra militæret!

2015-11-11 13.29.04

Da vi hadde vært sammen i 4 mnd, reiste Robert i militæret. Han havnet til slutt som bussjåfør i Hans Majestet Kongens Garde, og bodde derfor i Gardeleiren på Huseby.

Vi satt og mimret om den første tiden vår sammen, og noen av historiene vil jeg dele med dere.

Robert stod ofte vakt på Skaugum. Det var nok ensomt for en ung mann midt ute i den mørke skauen med grevlinger som eneste selskap. En gang kjedet han seg voldsomt, og brukte derfor bajonetten sin til å risse inn et hjerte med bokstavene L og R i et tre som stod like ved. Han ble tatt på fersken og fikk en ukes innestraff for å ha forvoldt skade på kongelig eiendom. Robert klaget, og fikk straffen redusert med 1 dag. Det er selvfølgelig ikke greit å ødelegge andres trær, men må si jeg ble litt rørt over gesten hans.

Han inviterte meg også på besøk i Gardeleiren. Når man er ung, er alt flaut. Da jeg ankom leiren, stod det en haug unge gutter der for å se hvem “dama” til Robert var. Jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv. Som om ikke det var nok, måtte jeg bli med til bassenget og ligge der i bikini foran en haug 19 år gamle gutter. Jeg krymper meg den dag i dag over hvor flaut det var.

Robert var som kjent bussjåfør, og en kveld stod han plutselig på døra utenfor kollektivet der jeg bodde. Bussen hadde han parkert borte i veien, og det mente han gikk helt fint. Vi snakker en stor jækla turbuss her! På morgenkvisten kom han tilbake – rimelig stresset. Han fikk nemlig ikke startet bussen, og han måtte ringe leiren og si at han ikke fikk hentet folk til øvelse som planlagt. Tipper de ikke var spesielt blide da han fortalte at bussen ikke befant seg i leiren, men i en liten avstikker av en vei oppe på Manglerud. Tror ikke han følte seg så kul da…

Vi har ledd mye av disse historiene.

Det er fint å mimre litt når vi har vært sammen i så mange år…

louise-300x113

3 Comments:

  1. Haha, herlig =)
    Monica BJ recently posted…DIY – julekonglerMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge