Store tanker i et lite sinn…

rp_2015-04-20-22.01.09-1024x1024.jpg

Jeg er hjemme med en syk Sanne om dagen. Hun sliter fortsatt med sin astma når hun får en infeksjon, og hun er nok ekstra sur for det nå som været er så bra. I fire dager har hun lagt i sengen ved siden av meg. Jeg måtte ta dette bildet av henne sent i går kveld. Hele dagen hadde hun sett meg rydde og legge ut finn.no annonser for ting som kunne selges. Jeg elsker finn.no , og jeg syns det er supert å kunne få inn en slant for ting som er pent brukt. Sanne lurte på hvorfor jeg ville selge ting, og jeg fortalte henne at vi skulle bruke pengene til nye 17. mai-klær til henne og Gabriel. Hun tolket tydeligvis dette som at jeg hadde veldig lite penger for tiden…

Da jeg skulle legge meg, fant jeg denne lilla gaven med kort og fjær liggende på filofaxen min. I gaven lå det 15 kr i mynter, og på kortet stod det “Til mamma Fra Sanne”. I dag  morges spurte jeg henne om hvorfor hun hadde gitt meg gave. Hun svarte:

“Det er fordi du har passet så godt på meg disse dagene.  Når man er sykepleier hjemme, så jobber man – og jobber man så får man lønn!”

God tanke av en 8-åring, og det er fint å høre at jeg er til nytte for henne 🙂

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. Ååå.. Herlige jenta.. Størstesnupp her i huset er også veldig glad i å si pene ting om oss andre. Noe jeg syns er utrolig koselig. Jeg også er veldig glad i finn.no, siste funn der er ei veske. DKNY for å være helt eksagt. Egentlig så ville jeg ha Louis Vuitton, men de ble bare revet vekk, så jeg gikk for DKNY nå. Så får jeg heller spare opp til en skikkelig Louis Vuitton etterhvert.

  2. Ååå.. Herlige jenta.. Størstesnupp her i huset er også veldig glad i å si pene ting om oss andre. Noe jeg syns er utrolig koselig. Jeg også er veldig glad i finn.no, siste funn der er ei veske. DKNY for å være helt eksagt. Egentlig så ville jeg ha Louis Vuitton, men de ble bare revet vekk, så jeg gikk for DKNY nå. Så får jeg heller spare opp til en skikkelig Louis Vuitton etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.