Spiker`n i suppa!

spikerI dag hadde jeg spart opp litt krefter til å kunne gjøre en familieaktivitet.

Når jeg er såpass syk som det jeg er, prøver vi å lage oss noen “luftbobler” hvor jeg bruker all energien på en hyggelig aktivitet med barna. Forrige gang dro vi på kino og så “Karsten og Petra”, og i dag var vi et par timer i Spikersuppa for å lære barna å stå på skøyter.

spiker3

Dette var første gang med skøyter på beina for dem begge. Ingen av de har spesielt god tålmodighet, men etterhvert klarte de å gå noen skritt alene. Spesielt Sanne syns dette var kjempe stas.

spiker2

Det finnes ei lita bu ved siden av isen hvor man kan leie både hjelm og skøyter til  en grei penge. Selve isen er gratis og tilgjengelig for alle. Nå når Sanne har prøvd å stå på skøyter og syns det er såpass gøy, vil hun nok gå til anskaffelse av et eget par. Vi har jo Østensjøvannet like ved her vi bor, og der er det visst mulig å stå litt nå om dagen.

Etter skøytingen gikk vi bort til Wayne`s Coffee Vika og kjøpte verdens beste kakao med appelsinsmak. Den var toppet med krem, mini-marshmallows og hvit sjokoladesaus. Fantastisk godt!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.