Spennende dager…

2015-08-26 13.13.59

//sponsede produkter//

Jeg har nå hvilt ut etter bursdagsfeiringen til Gabriel, og nå venter det et par spennende dager for meg. Jeg er veldig glad i bloggen min. Med den åpner det seg muligheter jeg ikke ville vært foruten. Bloggen er den tingen jeg har i livet akkurat nå som er “bare mitt”. Jeg bruker den til å trene opp den kognitive svikten, og til å fokusere på de gode stundene i et liv som er mye preget av sykdom. Gjennom bloggen kan jeg være aktiv på min måte. Jeg har fått nye venner, blitt kjent med flotte mennesker og har spennende samarbeid.

Nå venter tre vitaminboostere for meg. De vil gi meg hver sin “ME-smell”, men jeg vil kjenne at jeg lever og får mentalt påfyll der og da.

Det første jeg skal gjøre er å ta med meg de deilige NIVEA-produktene på bildet inn på badet. Jeg fikk de i posten her om dagen, og jeg har gledet meg veldig til å teste de ut. Å dusje er en real kraftanstrengelse for folk med ME, men i dag skal jeg gjøre litt mindfulness. Jeg skal se bort i fra hvor slitsomt det føles å dusje, og ikke være så bitter for at jeg må hvile en time etterpå. Jeg skal heller velge å fokusere på den deilige kokos-lukten fra nye IN-SHOWER NOURISHING COCOA body lotion. Det er veldig greit med en body lotion man kan bruke inne i dusjen faktisk. Det tar kortere tid å smøre seg inn med denne og la vanne skylde over kroppen, enn det tar å vente på at vanlig body lotion tørker inn nok til at den ikke smitter over på klærne. Denne er beregnet på normal til tørr hud, og den inneholder cocoa butter. Perfekt! Jeg fikk også en NOURISHING MILK body lotion med mandelolje. Denne er beregnet på tørr til veldig tørr hud, og jeg har tenkt til å smøre denne på noen av de tørre flekkene jeg har på huden. Noen områder på beina og armene har nemlig litt tørrere hud enn resten av kroppen. Det blir nok kroppen glad for! Det lå også en DRY COMFORT PLUS DEO i pakken. Den lover 48 timers ekstra beskyttelse. Deodorant er faktisk en av de viktigste hygieneartiklene vi har, og det føles veldig godt å vite at det lukter behagelig under armene. Å kjenne på følelsen av velbehag er mindfulness på sitt beste. Jeg elsker også min nye LIP BUTTER RASPBERRY ROSÈ. Jeg har en i kokos fra før, og denne er minst like bra. Lukt, smak og utseende appellerer virkelig til meg. Jeg er heldig som fikk en så fin overraskelse i posten.

I kveld skal jeg så på vitaminboost nr 2. Min venninne Kristin og jeg skal lære noe spennende i kveld. Vi fikk egentlig ikke plass, men så ordnet det seg allikevel. Jeg gleder meg veldig til dette, og deler det med dere i et blogginnlegg i morgen 🙂

I morgen har Gabriel planleggingsdag, og han skal derfor være med på vitaminboost nr 3. Den varer i 1-2 timer, og han gleder seg like mye som meg faktisk. Hva vi skal gjøre i morgen formiddag, får dere se i starten på neste uke.

Vitaminboosterne varer jo kort tid, men for meg betyr de veldig mye. Jeg er nødt til å fokusere på det positive jeg klarer selv om det er lite og kanskje virker ubetydelig for noen. Når man blir syk og husbunden i over 3 år, må man lære seg å sette pris på hverdagsgledene for ikke å bli bitter og sur. Det hender jeg er bitter en gang i blant, men sur gidder jeg ikke å være. Blir så utrivelig for folk rundt…

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.