Søstrene Grene har så mye fint!

Nå har jeg vært ganske dårlig av M.E`n og lagt i sengen siden lørdag ettermiddag. Denne smellen skyldes at jeg takket ja til å spise lunsj med mamma, far og lillebror på Grand Cafè på lørdag formiddag. Men det var godt å se noe annet enn soveromstaket. Jeg må det noen ganger selv om jeg blir ganske syk i etterkant.

rp_sanne8-1024x7681.jpg

Jeg orket å gå innom Søstrene Grene for å finne noen produkter til Hagefrøkens 8 års dag som er i november. Jeg vet jeg er tidlig ute, men jeg er nødt til å gjøre slike innkjøp når formen tillater det. Jeg fant så utrolig mye fint til en billig penge.

rp_gave21-1024x768.jpg

Vi pleier alltid å ha små gaver istedet for godteposer i hennes bursdag. I år blir det blyanter med viskelær og kjærligheter som passer til temafargene. For alt det dere ser på det første bildet, inkludert 15 blyanter m/viskelær, over 30 kjærligheter og de vakre pompongene, betalte jeg 200 kr tilsammen. Det er jammen en god pris 🙂 Skal bli gøy å invitere jentene i klassen når bursdagen nærmer seg!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge