Sommerferie med Kamille!

//Reklame//

 

KAMILLE3

Sommerferien står for døra, og de fleste ser frem til rolige dager, sol og fritid. Ferie betyr også ekstra tid til å ta frem et magasin eller en god bok å hygge seg meg. Flyturen går raskere og strandturen blir mer underholdende dersom man har godt lesestoff i hendene. Det er i hvert fall min erfaring!

I dag vil jeg tipse dere om mitt favoritt-magasin for kvinner, nemlig Kamille.

Jeg oppdaget Kamille på venteværelset til legekontoret mitt for mange år siden. Jeg hadde abonnert på andre kvinne/jenteblader tidligere, men ofte syns jeg de inneholdt for mye reklame og altfor store motereportasjer med kun bilder. Jeg liker best et variert blad med gode reportasjer, tips, interiør, mat, reise, helse, mote og generelt hverdagsstoff. Det var nettopp Kamilles variasjon med lesestoff innen alle kategoriene som gjorde at jeg tegnet abonnement på bladet.

I dag har jeg slappet av på verandaen vår med den nyeste utgaven av Kamille mellom hendene. Jeg har fått gode tips til enkel sommermat, jeg har blitt inspirert av lekre hjem i Hollywood, lest en rørende reportasje om Rebecca som overlevde en dødskræsj, fått tips til å pakke feriekofferten – og klødd meg i hodet over ekspertenes samlivstips. Til forskjell fra andre lignende kvinneblader leser jeg alt fra perm til perm, og det betyr at jeg har blitt underholdt i mange timer i dag.

Om man leser et blad jevnlig vil jeg absolutt anbefale å abonnere på bladet. Det er en liten hverdagsglede i seg selv å finne bladet i postkassa hver gang det kommer en ny utgave. Dessuten er det mye billigere å abonnere enn å kjøpe bladet i butikken. Og om man ønsker å abonnere på Kamille eller andre lignende magasiner, kan man ta turen innom bladkongen.no og titte litt på utvalget der. Et bladabonnement er forresten en ypperlig gave å gi til folk som har alt.

Ønsker dere lesere en god sommer med mange timer inspirerende lesing.

Husk: Å lese kan man gjøre uansett som sola skinner eller regnet høljer 🙂

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.