Sommer på sjøen…

Annonse

Jeg er oppvokst på ei lita øy ved grensen til Hvaler.

Man skulle jo derfor tro at jeg er båtvant, men det er jeg faktisk ikke.

Hjemme hos oss er det mannen som har båtfører bevis og båt. Riktignok sitter jeg på i denne båten hans og syns det er helt topp – så lenge det ikke er mye sjø.

Jeg har aldri seilet, men om jeg skulle ha satt mine bein på en slik båt, skulle jeg i hvert fall sørget for å ha tipp topp utstyr. Redningsvest er viktig, og klær og sko som tåler både vind og vann er mann nødt til å ha.

Seashop.no er er stedet å besøke dersom du planlegger en sommer på sjøen.

Jeg tok en titt på Seashop seiltøy og fikk et godt inntrykk av hvilke klær man trenger for å kunne seile uten å fryse i hjel.

Jeg syns det er fint med nettbutikker for nisjevarer fordi utvalget som regel er veldig godt i forhold til fysiske butikker. Man får et godt overblikk over de produkter som finnes, samt prisene deres.

Denne nettbutikken ligger i Danmark, men heldigvis er toll og momskostnader inkludert i prisen. Sånt setter vi nordmenn pris på!

Sea Shop har dessuten mange års erfaring og kompetanse til å veilede kundene sine i maritime klær til sjømenn for inshore- og offshore seiling. Det betyr at man får kyndig hjelp til å velge akkurat det man trenger til det behovet man selv har.

Så da er det bare for meg til å ønske dere en god tur på sjøen og håpe på godt vær!

 

 

Kommentarer

2 Comments:

  1. Shit O hoi ⚓️,

  2. Jeg har faktisk båtførerprøven. Mangler båt. Men en av to ække gæli? Får jeg båt, kan jeg kjøpe båtklær. Da vet jeg hvor jeg skal gå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.