SOL PMU: Rosewood-lepper!

2015-04-16-21.21.25

//bildene og collagen er laget og gjengitt med tillatelse fra Kristine i SOLPMU AS//

Jeg har hatt pigmenterte lepper i snart 10 år. Solvår som driver SOLPMU AS har vært den som har tatovert mine lepper nesten hver eneste gang. I løpet av disse årene har jeg hatt fire ulike fargenyanser inkludert den jeg har fått denne gangen. Nå er det tre år siden sist jeg hadde en refill, og derfor passet det fint å kunne være modell for elevene på grunnkurs i permanent makeup hos Sol.

Leppepigmentering er en stor jobb å utføre som linergist. Den er tidkrevende og krever presisjon. Som modell er det utrolig viktig å huske på at man er der først og fremst for elevene. Det er naturlig at de bruker lenger tid og at resultatet ikke nødvendigvis blir like perfekt som for en med mange års erfaring. Jeg syns allikevel jentene var veldig flinke, og de var behagelige å ha som behandlere. Kristine og Sol følger nøye med på alt de gjør, og deres nøyaktighet og høye krav skjerper elevene. Jeg syns det er gøy å kunne veilede elevene i hvordan jeg opplever dybden av nålen, bruken av bedøvelse og gode “sperregrep” på huden. Sammen koser vi oss i prosessen!

På bildet ser dere mine lepper rett etter behandling. Fargen er nå byttet fra Litchi til Rosewood. Litchi er en rødfarge, og nå har jeg altså beveget meg over til den mere brune nyansen som finnes i Rosewood. Skorpen har akkurat begynt å falle av, og det helende resultatet kommer til syne. Man mister jo 40-60 % av fargen i løpet av de 10 påfølgende dagene etter behandling, og man må regne ca 2 refiller til etter første behandling før det ferdig resultatet vises. Jeg kan se en vakker nyanse allerede etter denne første gangen, og jeg gleder meg skikkelig til neste refill.

Leppene er pigmentert av lærer Kristine, samt av elevene Marte og Hege. Elevene er faktisk ferdige med sitt kurs, og de er nå i gang med å ta i mot kunder. Riktig lykke til, jenter!

louise-300x113

Følg gjerne SOLPMU AS på Facebook HER

På nettsiden til SOLPMU AS finnes også info om hvordan man kan bli modell for elever.

Lyst til å lese flere innlegg skrevet av meg som modell?

Ta en titt under innleggene i kategorien som heter “PMU”.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.