SOL PMU: Refill av tatoverte bryn!

2015-04-15 17.20.15

I vinter fikk jeg være modell for elever på grunnkurs i permanent makeup hos selveste SOL PMU. I dag fikk jeg komme tilbake og være modell på nytt. Det var like hyggelig og inspirerende i dag som forrige gang. Som modell må man ha god tålmodig og masse tid, samt gi elevene og Solvår eller Kristine (lærerne) frie tøyler hva form og farge angår. Jeg har aldri vært nervøs for å være modell. Ja, det kan være skummelt å slippe en utrenet hånd med tatoveringsnål i ens ansikt, men jeg har enda til gode å se noen av oss modellene bli feiltatovert på noen som helst måte.

Dette var min tredje gang som modell, og i morgen skal jeg tilbake for både lepper og eyeliner. Jeg har tatovert dette før, så i morgen blir det refiller. 

Jeg ser frem til å ligge på benken og slapp av i morgen også!

louise-300x113

Følg gjerne SOLPMU AS på Facebook HER

På nettsiden til SOLPMU AS finnes også info om hvordan man kan bli modell for elever.

Lyst til å lese flere innlegg skrevet av meg som modell?

Ta en titt under innleggene i kategorien som heter “PMU”.

2 Comments:

  1. Hvordan fungerer permanent make up? Er det som en ekte tatovering liksom?

    • Ja, den er permanent, men den varer ikke livet ut. De sier vel en varighet på 3-5 år om man ikke etterfyller. Hos meg sitter det mye lenger. Har hatt leppetatovering i 10 år nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge