SOL PMU: Refill av tatovert eyeliner!

pmu7

(bildet er tatt av Mari rett etter behandling)

Jeg fikk refill av min eyeliner samme dag som jeg fikk ny farge på leppene hos SOLPMU AS forrige uke. Eyelineren var litt svak og ujevn etter den første gangen – noe som er helt vanlig. Man må regne 2 refiller før den er helt ferdig, men nå som skorpen har falt av etter den første refillen, er jeg egentlig fornøyd med fargen. Den siste refillen kan jeg evt. ta om et års tid.

Det var søte Mari som gjorde refillen på meg under veiledning av Sol. Man tatoverer tre runder etter hverandre. Mellom hver runde må man sette seg opp slik at linergisten får se resultat når man sitter evt står. Den første runden tatoverte Sol selv, og etter det fikk Mari gjøre jobben på egenhånd. Det er helt vanlig at lærerne tatoverer en runde selv enten på starten eller på slutten. De går også alltid over og sjekker resultatet før man forlater behandlingsbenken. Dette syns jeg er en fin kvalitetssikring for meg selv – og ikke minst for eleven som har nytte av  konstruktiv kritikk for å bli så god som mulig.

Mari gjorde en flott jobb både med trykket på nålen og med “sperre-grepet. Et godt “sperre-grep” gjør at jeg ikke kan åpne øyet underveis, og det føles trygt ut for meg som ligger der uten kontroll. Denne gangen falt ikke skorpen av før etter 1 uke. Resultatet er en tynn fin og rett linje ved vipperøttene – noe som gir et åpent blikk!

Tusen takk til Mari for flott refill av øyenbryn og eyeliner!

louise-300x113

Følg gjerne SOLPMU AS på Facebook HER

På nettsiden til SOLPMU AS finnes også info om hvordan man kan bli modell for elever.

Lyst til å lese flere innlegg skrevet av meg som modell?

Ta en titt under innleggene i kategorien som heter “PMU”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge