SOL PMU: Refill av bryn

2016-11-24-10-19-12

I dag er ME-formen ganske dårlig. Årsaken til det er at jeg var nede hos Bettina på SOL PMU for refill på mine tatoverte øyenbryn i går. For meg koster all aktivitet krefter, men denne timen hadde jeg reservert for en god stund siden. Heldigvis har jeg TT-kort, og jeg hadde ikke klart det uten den muligheten.

Jeg har hatt permanent make-up (pmu) i snart 11 år. Det ble ekstra viktig for meg med pmu da jeg ble syk. Jeg orker nemlig sjeldent å sminke meg, og det er en lettelse å slippe å bruke tid og krefter på det hver dag. I dag har jeg tatoverte bryn, lepper og eyeliner oppe. Jeg har også vært modell for elever på kurs hos SOL PMU mange ganger.

2016-11-24-10-19-35

I går fikk jeg refill på mine bryn etter ca 1 år. Nå har de fått fargen Hazelnut og Bettina lagde de med nye nanonåler. Fargen står veldig godt til min egen hårfarge, og jeg er super fornøyd med med form og hårstrå også. Nydelige Bettina er det en glede å besøke, og jeg ser frem til vi møtes igjen neste gang.

For dere som lurer på om dette er vondt, så kan jeg fortelle at man får bedøvelse og merker svært lite. Denne gangen fikk jeg ingen merkbar skorpe og jeg tror heller ikke jeg blødde noe. Bildene er tatt av Bettina rett etter behandling.

Om dere vil lese mere om pmu, så har jeg en egen kategori dere kan søke i.

Kan virkelig anbefales!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

8 Comments:

 1. Ser virkelig nydelig ut, men jeg tør ikke…. så redd for at det ikke blir bra!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Føler meg alene….My Profile

 2. Det skjønner jeg godt! Men de tegner jo opp først så man ser hvordan det blir? Har latt en haug av elever teste ut på meg inkl eyeliner. Gikk så fint så? Litt større lepper enn jeg så for meg en gang, men man blir vant til det også?

 3. Jeg har også litt lyst på det og vippe extentions, for som firebarnsmor er det sjelden man ikke lukter gulp og gammel middag. Sminke vet jeg nesten ikke hva er 😛
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…24 ting å gjøre med ungene i DesemberMy Profile

 4. Jeg har også lyst til å teste på bryn, men er i likhet med Anja livredd for at jeg ikke skal bli fornøyd med farge etc. “Tenk om hun blander feil farge likevel” – sånn tenker jeg da.

  Du ble kjempefin!
  Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…En eneste god grunn til å bli ferdig med (det potensielle) julegave-stresset tidlig!My Profile

 5. Så utrolig flotte bryn da 🙂
  Håper du snart føler deg bedre !!
  Klem ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.