Små hender – varme minner

rp_barn-768x1024.jpg

Barna er veldig opptatt av at de har vært babyer om dagen.

De lurer på hvordan fødslene deres var, hvem som var tilstede, hvor de ble født, tiden på døgnet, hvor store de var osv. Vi har brukt mye tid på å se i album og spille av små filmsnutter for dem.

I går fant jeg frem de bittesmå navnebåndene og “gratulasjonskortene” fra fødeavdelingen på Rikshospitalet. I kortene står det navn på både studenter, jormødre og leger som var involvert i fødslene. I tillegg har jordmødrene skrevet både lengde og vekt.

Disse små og unike minnene satte vi inn i en ramme som jeg vant på en venninnekveld for noen år siden.  Man kan åpne glassdøren på rammen og ta på tingene om man ønsker det. Nå står den til pynt i gangen 🙂

Jeg har spart på alt fra tøybleier til helsestasjonskort, og det er jammen bra for hukommelsen blir dårligere etter hvert som årene går….

louise-300x113

Kommentarer

One Comment:

  1. De tingene fra sykehuset har jeg også tatt vare på. For øyeblikket er det bare størstesnupp som har fått eget album. Men jeg har kjempeplaner for minnealbum til alle tre. Både for deres og min egen del, for som du sier, hukommelsen mister noen detaljer på veien..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.