sloggi Ever New – nyskapende hverdagsundertøy

//Annonse//

//Bildene er hentet fra produsenten//

EverNew_SH01_TAI_401

I dag vil jeg tipse dere om en ny kolleksjon fra undertøysmerket sloggiDette undertøysmerket har eksistert så lenge jeg kan huske, og deres fokus har alltid vært komfort, passform og levetid. Nå har de altså kommet med en innovativ videreføring av sine truser i kolleksjonen Ever New.

I markedsføringen har de fått med seg den danske toppmodellen Nina Agdal, og hun danser rundt i undertøyet etter sin favorittsang. Meningen med dette er å formidle budskapet om at du kan høre din favoritt sang igjen og igjen uten å bli lei. På samme måte kan du bruke dine Ever New-truser på nytt og på nytt uten at de blir utslitt. Ever New består nemlig av Supima®-bomull med Lycra Xtra Life™. Dette er et mykt bomullsmateriale som er unikt for sloggi Ever New. Stoffet beholder sin mykhet, og form og farge endres ikke ved vask slik undertøy normalt gjør etter en tid.

Jeg er et vanemenneske, og når jeg først finner noe jeg liker så kjøper jeg mange av samme type i frykt for at det skal bli utslitt med tiden. Det er alltid en god følelse å finne frem favoritten sin, og det kan faktisk være nok til å lokke frem et smil hos meg på en mørk høstmorgen.

Jeg er svak for undertøy av god kvalitet og med fine farger. Det er også viktig for meg at det er komfortabelt å ha på. Ingenting er så bra som følelsen av å være fin – selv med et lag klær utenpå. Ofte kan en slik liten hverdagsglede være med på å skape en god start på dagen.

Dessuten tilbyr sloggi en unik service som er vanskelig å ikke falle for:

“Ever New har en ubegrenset kvalitetsgaranti som gjør at man kan bytte undertøyet i identisk eller tilsvarende produkt dersom kvaliteten ikke holder mål.”

Kun de som er bombesikre i sin sak tør å love noe sånt.

Jeg kommer definitivt til å prøve ut denne kolleksjonen nå i håp om at det får favorittstempel hos meg også. Kolleksjonen finnes i Triumph-butikkene i Norge, og den butikken som ligger nærmest deg kan du finne HER

 Prøv dere også da vel!?

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge