“Skynd deg, Robert – kast pizza-pappen før foreldrene kommer”

rp_2015-04-07-17.31.39-1024x781.jpg

I går hadde vi familiegruppe med noen av barna og foreldrene i klassen til Sanne. Det er et tiltak skolen har funnet på for å skape et godt klassemiljø. Barna blir delt inn i grupper på 5 barn i hver. En gang i løpet av skoleåret skal familien be resten av barna og foreldrene til en sammenkomst etter skoletid. Vi pleier å hente barna på skolen, spise middag med de, samt igangsette de i lek. Etter et par timer kommer foreldrene på kaffe og kake.

Jeg ble altså sendt avgårde for å sope sammen 4 unger fra Aktivitetsskolen, putte de inn bilen min og frakte de hjem. Jeg hadde ikke ork til å lage middag etter den (for meg) kraftanstrengelsen der, så Robert plukket med seg pizza fra Domino`s Pizza. Barna var heldigvis veldig fornøyd med serveringen. Pizza, brus og sjokolademuffins på en hverdag er som fest å regne!

Muffinsene hadde Gabriel og jeg bakt tidligere på dagen. Eller… bakt og bakt, Fru Blom. Vi hadde vært på Ultra og kjøpt to ferdigposer fra Toro: en til deigen og en til sausen. Disse små muffinsene var høydepunktene for barna.

Jeg noterte meg disse tilbakemeldingen bak øret:

– Jeg elsker disse her! Send meg den tredje muffinsen, takk.

– Disse her var skikkelig gode. Kan tenke meg du brukte lang tid på dem her altså.

– Pappa spiser ikke muffins, så jeg tar hans før han kommer.

Det ble ikke så mange muffinsene igjen til foreldre, men de fikk i hvertfall smakt.

To timer går fort, og jeg ba Robert hive den jævla pizza-pappen før de så hva vi hadde servert deres håpefulle til middag. Vi skal imidlertid ha kreditt for at vi husket på de som ikke skulle ha svin, kylling eller annet kjøtt som ikke er halal-slaktet. Fort gjort å glemme når man ikke er vane med det….

Nå må jeg hvile for dette tok på selv om det var hyggelig 🙂

louise-300x113

Kommentarer

8 Comments:

 1. Pizza og muffins er jo som julaften for unga da.. hehe.. Kanskje ikke helt julaften da de kom hjem og var gira på sukker, men men.. Ikke ditt problem.. lol..

  • Ha ha ha, jeg vet, Hild Frøya! Jeg var neppe populær blant foreldrene i går når de kom hjem med trøtt unge, gira på sukker og som ikke hadde gjort leksene sine enda 😉

 2. Pizza og muffins er jo som julaften for unga da.. hehe.. Kanskje ikke helt julaften da de kom hjem og var gira på sukker, men men.. Ikke ditt problem.. lol..

  • Ha ha ha, jeg vet, Hild Frøya! Jeg var neppe populær blant foreldrene i går når de kom hjem med trøtt unge, gira på sukker og som ikke hadde gjort leksene sine enda 😉

 3. For et flott tiltak i klassa! Utrolig hyggelig å gjøre slikt =)
  Posekake er veldig lettvint og greit, men det heter vel ikke saus det som er på toppen? Haha, måtte le litt da, siden du kaller deg Toropose-bakeren eller hva det nå var 😛
  det hørtes i hvertfall veldig hyggelig ut =)

  • …og joda! Det er posesaus med sjokostrø. Måtte jo ha noe å feste strøsselen på. Jeg overlater bakeoppskriftene til deg, Monica!

 4. For et flott tiltak i klassa! Utrolig hyggelig å gjøre slikt =)
  Posekake er veldig lettvint og greit, men det heter vel ikke saus det som er på toppen? Haha, måtte le litt da, siden du kaller deg Toropose-bakeren eller hva det nå var 😛
  det hørtes i hvertfall veldig hyggelig ut =)

  • …og joda! Det er posesaus med sjokostrø. Måtte jo ha noe å feste strøsselen på. Jeg overlater bakeoppskriftene til deg, Monica!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.