Shopping, kos og frukt!

//Reklame//

 

jb

I dag har vi hatt et nydelig sommervær her i Oslo. Gabriel har feber og måtte derfor være hjemme fra barnehagen i dag. Utover dagen ble imidlertid formen hans bedre, og jeg hadde lovet han en ny shorts fra KappAhl. Vi er superheldige som har Brynsenteret tvers over gaten -kort vei for både Gabriel og meg 🙂 Vi handlet litt klær på KappAhl og stakk innom Ultra hvor vi kjøpte jordbær, melon og vaniljesaus. Det falt i smak hos lillemann som er en skikkelig søtmoms.

2015-06-12 17.54.29

Jeg er jo med i kundeklubben til KappAhl, og i går fikk jeg melding om at salget hadde startet og at man som medlem fikk 30% av røde priser t.o.m 15/6-15. Man får jo også 5 % bonus på alt man kjøper, og det pleier jeg å samle opp til jeg får en fin handlesjekk jeg kan bruke. Det eneste jeg har gjort er å laste ned appen i Appstore, samt å gi mobilnummeret mitt til kasseren hver gang jeg handler. Man trenger ikke å ha appen heller, men jeg syns den gir en fin oversikt over kjøpene og bonusen min.

Den nydelige saken på bildet over er egentlig en nattkjole fra Hampton-serien, men jeg fant ut at den også kunne brukes som tunika til hvite eller mørkeblå tights. Førprisen var 179 kr, men den var satt ned til 100 kr bare. I tillegg fikk jeg 30 % avslag på denne hundringsen igjen.

2015-06-12 17.57.21

Denne cardiganen fra Hampton-serien har jeg sett på lenge. Gleden var derfor stor da fruen her fant den nedsatt fra 399 kr til 150 kr. Og med 30 % min i tillegg, ble prisen 100 kr 🙂

Jeg fikk altså to fine plagg for 175 kr, og etter å ha cashet inn min bonus så ble de jaggu gratis 🙂 Samtidig gir det opprinnelige kjøpsbeløpet mitt bonus til neste gang. Ikke koster det noe å bli eller være medlem i klubben heller.

Gabriel og jeg handlet litt sommertøy til både han og Sanne også. Disse klærne skal dere få se neste uke, og da skal Gabriel få dele ut gavekort til en av dere.

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge