“Senilsnor” til mine solbriller….

2014-07-15 22.21.09

 

I dag er jeg heldigvis på beina igjen etter å ha vært sengeliggende i fire hele dager med vannvittige ME-symptomer. Jeg trengte å komme meg ut av huset og få litt andre impulser etter å ha vært lenket til soverommet så lenge. Dro derfor til sentrum med lillebroren min et par timer. Melkesyren kom i bein og armer før jeg nådde postkassa i stad, men jeg kom meg da ut ved å ta det veldig med ro.

Det var så godt å komme seg ut litt! Jeg kjøpte forresten denne søte nøkkelpungen fra Marc by Marc Jacobs, samt noen glassperler på Panduro. Jeg er totalt avhengig av mine solbriller fordi jeg er så lyssky. På danskebåten kjøpte jeg et par nye RayBans da mine gamle var for store. Å sette solbriller på hodet over lang tid, gjør at de utvider seg. Jeg var derfor på jakt etter andre løsninger slik at ikke det samme skulle skje med de nye brillene mine.

Jeg laget derfor en senilsnor:

2014-07-15 21.12.14

Jeg kjøpte glassperler til 198 kr på Panduro, hvit brillesnor på VITA, og fant frem tanntråd, synål, målebånd og sånn dings som gjør det lettere å få tråden i nålen.

Jeg valgte tanntråd da den er slitesterk, hvit i farge, lett å knyte, seig og enkel å tre ting på. Målte med målebåndet hvor lang tanntråd jeg trengte, så var det bare å sette i gange med den kjedelige jobben…

2014-07-15 21.12.14

Til slutt klippet jeg av den hvite snoren av gummibåndene, og festet et gummibånd på hver sin side av lenken.

Sykdommen gjør at man får problemer med finmotorikken. Derfor var egentlig dette en super måte å trene seg opp på. Resultatet ser dere på det øverste bildet i innlegget 🙂

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.