Rovdyret kom på døra….

rp_2014-09-23-16.00.21-1024x7681.jpg

For et par dager siden kom lillebror Emil på døra her med gave til meg.

Han hadde vært på en bokkafè med Jan-Erik Fjell og Aksel Kolstad, og tatt med en overraskelse til sin kjære storesøster.

Jeg digger Jan-Erik Fjell både som forfatter, radiovert og som person. Han er stappet full av selvironi, og  jeg ler alltid av hans statusoppdateringer på Facebook. Han er en dyktig forfatter, fra mitt hjemsted og er født i samme år som meg. Faktisk er han den yngste i Norge som har fått Bokhandlerprisen. Den fikk han i 2010 for krimromanen “Tysteren”.

Rovdyr er den fjerde boken om Anton Brekke, og jeg gleder meg til å dukke ned i krimlitteraturens verden. Jeg prøver å lese litt hver dag for å øve opp den kognitive svikten min. Jeg har dårlig hukommelse også, så noen ganger kan det være en utfordring å huske alt jeg

har lest. Men jeg storkoser meg med krim, så en bedre gave kunne jeg ikke ha fått.

Jeg fikk en hilsen i den også: “Tunge og kjipe dager har jeg dessverre nok av, men de blir sikkert triveligere nå med selskap av Brekke :-)”

Til Emil

Tusen takk for en fin overraskelse, og for at du alltid tenker på meg. Du kan få låne boka etter meg, men pass på slik at det ikke blir sjokoladeflekker og eselører i den.

Til Jan-Erik

Gratulerer med nok en flott bok og supre terningkast! Jeg gleder meg til å lese mursteinen din 😉 Takk for alle morsomheter du skriver på Facebook, og for at du er den du er.

Hils Pøss og Lola! 

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.