Riktig god jul, alle lesere!

rp_2014-julekort-1024x576.jpg

Da er endelig julaften her!

Vi har feiret to julaftener i Fredrikstad siden mine foreldre ble skilt for mange år siden. Det vil si at vi også feirer på lille julaften dersom ikke alle er samlet på selve julaften. Den tradisjonen har vi fortsatt med selv om vi har blitt voksne. Jeg har aldri feiret jul med pappas familie, men brødrene mine har det. 

Siden jeg var 22 år, har jeg feiret annenhver jul hos svigers. For meg er det like hyggelig å feire jul der som med min egen familie. 

I år skal min brors barn feire med sin mor på julaften og vi skal feire i Oslo. Derfor passer det perfekt med feiring av julaften for oss på lille julaften også. I går gav vi derfor pakker til hverandre og spiste julemiddag. Nå er vi på vei til hjem til Oslo igjen for å feire kvelden hos svigers.

Jeg håper dere får en fin julekveld uansett hvor dere er og hvem dere er sammen med.

God Jul Alle Sammen!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge