Restitusjon på 4. dagen – dårligere enn noen gang…

2014-07-14 15.23.56

Nå er det fire dager siden jeg fikk smellen etter ferieturen. Det har vært fire tunge dager med kvalme, svimmelhet, hodepine, muskelsmerter, øresus, feber og ekstrem slapphet. Jeg tåler ingen lyder overhode, og klarer ikke sitte oppreist lenger enn 5 min. I dag fikk jeg melkesyre i hele armen da jeg skulle prøve å smure smør på brødskiva mi. Helt håpløs!

Det er bare å være tålmodig og håpe morgendagen blir bedre. I dag må jeg ligge resten av dagen, og går dermed glipp av middags-besøket fra svigers. Håper jeg får noe grillmat på sengekanten, men tipper kjevene blir så fulle av melkesyre at jeg knapt orker å tygge.

Karen på plakaten får meg alltid i godt humør. Jeg fikk denne plakaten av mamma da jeg skulle flytte på hybel til Oslo som 19 – åring. Den har fulgt meg siden, og nå henger den på baksiden av klesskapet mitt. Hver dag når jeg åpner skapet for å finne nye klær, blir jeg møtt av verdens morsomste glis 🙂

I morgen er det atter en ny dag med nye muligheter…..

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.