Mote som lyser i mørket…

2015-12-05-14-56-00

Refleks for meg er et nødvendig onde!

Jeg syns reflekser er grusomt stygge, men viktigheten av å bruke dem veier opp for utseende. Barna har “refleksuker” på skolen nå, og jeg sender de avgårde på morgenen som vandrende juletrær.

Mitt inntrykk er at vi er flinke til å sette reflekser på barna, men vi glemmer de ofte selv. På dette området er jeg en stor synder. Jeg har sånne man kan slå rundt armen både fra Politiet og Sykepleierforbundet, men de glemmer jeg. Refleksvest hadde jeg kun brukt ved bilulykke eller om jeg hadde vært syklist (det skjer jo aldri!).

I fjor fant jeg heldigvis en løsning jeg var særdeles fornøyd med. Faktisk kjøpte jeg flere av dem i ulike farger. Jeg elsker veskepynte, og Firefly lager tassels i refleksmateriale som slett ikke ser så ille ut. De er faktisk ganske kule!

Jeg tror ikke jeg setter en sånn på Chanel-veskene mine, men jeg har nå festet en på jakka mi.

Når man må velge mellom pest eller kolera, så tar man den peneste koleraen man kan finne….

Du finner Firefly-reflekser her i ulike farger 🙂

vinrod-underskrift2

9 Comments:

 1. Har du sett på Morild sine produkter? Jeg skjønner jo at vi ikke har samme smak, men kanskje finner du noe du liker? De selger produkter med refleks i materialene. Da slipper du å huske på refleksen.

  Vet at det også fins sprayrefleks, men hvor godt det fungerer vet jeg ikke.

  Ønsker deg en god helg!

 2. Hey! De var kjempefine! Takk for tips!!!

  Og lue fra Morild ønsker jeg meg faktisk, har man noen som strikker kan man jo lage egne selv?
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Ta tyren ved horneneMy Profile

 3. Åh, så kule. De skal sjekkes ut <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Den første snøenMy Profile

 4. Veldig godt poeng, Louise! Jeg har merket alle guttenes støvler og jakker. Setter på skolesekker og barnehagesekkene og vognene. Men glemmer meg selv! Det verste er at for litt siden skrev jeg innlegg om det på refleksene dag – men har overhodet ikke tenkt på meg selv! Takk for tips!
  Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…FruBevershverdag: Har DU hatt en fin dag, Sebastian? Svaret overrasket meg veldig …My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge