Rapunsel og Pascal er tilbake – nå som serie! (m/giveaway)

//Reklame//

Jeg elsker Disney av hele mitt hjerte!

I 2010 fikk vi møte Rapunsel, Maximus, Pascal, og Eugene i suksessen “To på rømmen”. I Norden hadde filmen nær 1.4 millioner besøkende, og Rapunsel er fortsatt en av de mest populære Disney-prinsessene for små jenter.

Nå har det seg sånn at Disney har jobbet med en “To på rømmen”-serie i over 3 år. Den kommer nå på Disney Channel hver lørdag fremover. Den første sesongen består av 24 avsnitt, så her er det bare å glede seg.

I den nye serien møter vi igjen de kjente og kjære karakterene – i tillegg til nykommeren Cassandra. Hun er en råtøff hoffdame og god venn av Rapunsel selv.

Ingen premiere uten kick off:

”To på rømmen-serien”, som har premiere på Disney Channel lørdag 7. oktober kl 08.00, utspiller seg i tiden etter Disneys kinosuksess ”To på rømmen” (2010). Lykkelig alle sine dager ble ikke helt slik Rapunsel hadde drømt om. I Disney Channels serie-oppfølger overveldes hun av den kongelige luksusen og sine nye forpliktelser, og stikker på nye eventyr med venninnen Cassandra. TV-serien innledes med en 55 minutter lang film, ”To på rømmen: Før evig og alltid” som har premiere lørdag den 30. september kl 08.00.”

Det ryktes om at Eugenie sitter hjemme på slottet mens Rapunsel og Cassandra reiser ut på nye eventyr hvor de støter på mystiske steiner som på magisk vis får Rapunsels hår til å vokse igjen. Håret er umulig å klippe og vanskelig å skjule, og Rapunsel må lære å akseptere både håret og alt som det representerer.

Herlighet som jeg gleder meg!

Jeg kommer til å sitte klar nå på lørdag den 30. sept kl 08.00 sammen med Gabriel for å se filmen. Da skal vi kose oss skikkelig! Disney Channel har sendt oss både håndkler, gymbag, Pascal himself og ei nydelig krone i anledning den store begivenheten. Gabriel har lovet at jeg skal få ha kronen på under lørdagens film, og det skal jeg pinadø ha. Veldig greit å ha noe å se frem til en lørdag morgen når barna er tidlig oppe også.

 

Har dere lyst til å vinne denne pakken her:

Legg igjen en kommentar med ordet “Pascal” under dette innlegget på facebooksiden her, eller under det samme bildet på instagram-profilen louises_lille_verden. Dere kan legge igjen begge steder for dobbelt sjanse.

Vinneren trekkes på onsdag kl. 18.00 via random.org og kontaktes av meg. Jeg vil også publisere vinnerens fornavn på bloggens facebookside her.

Lykke til!

God film og serieopplevelse!

 

3 Comments:

  1. Jeg skal trykke inn knotten på opptak for oss her hjemme. Det er treningsdag og tidlig ut for oss, mennår vi skal slappe av etter takene så kan vi benke oss foran skjermen for å slappe av 😀 Jeg må ærlig innrømme at akkurat de filmene har ikke jeg sett. Det er noen år jeg har litt hull i Disneyfilmene. Men, nå er vi på gang igjen 😀
    Nann Karin recently posted…Å være i farta #BarnetoglekenMy Profile

  2. Åhh.. vi skal ut på tur. Mulig vi må sette på opptak..
    Livet i Casa Didriksen recently posted…Det er så deilig!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge