Quality Spa & Resort Holmsbu – en perle!

//Reklame//

2015-12-19 12.47.38

Like før jul ble Robert 34 år, og jeg fikk overraske han med en spahelg for to på nydelige Holmsbu Spa & Resort. Vi hadde en super helg med god mat, deilig behandling og fred og ro. Dette trengte vi sårt!

Om hotellet

hms1

Dette hotellet befinner seg en knapp kjøretur fra Oslo. Holmsbu i seg selv er en vakker liten perle med hus i sørlandsstil på rekke og rad. Skikkelig idyllisk!

Vi fikk bo i en sjøbu, og jeg vil anbefale alle å oppgradere til det. Sjøbuen var faktisk ganske stor, og den hadde totalt 6 sengeplasser, to bad, stue og kjøkken. Uteplassen var kjempe stor, og den rakk helt ned til vannkanten. Som dere ser, hadde vi en herlig peis å sitte foran også. Vi ble møtt av en hyggelig hilsen, sjokolade, tøfler og badekåper. Perfekt start på helgen!

Ellers var hotellet preget av en rolig og hyggelig atmosfære med julemusikk, juletre og gløgg. Her kan man synke ned foran peisen i gode sittegrupper og bare suge inn julestemningen. Personalet var hyggelige og veldig serviceinnstilte, noe som gjorde at trivselen økte så fort man var innenfor døren.

*

Spaet

hms3

Ingenting er så godt for kropp og sjel som en godt spa-anlegg. Vi tok 25 minutters rygg og nakkemassasje, og jeg fikk en nydelig terapeut ved navn Anita. Behandlingen var tilpasset mine ønsker og Anita gjorde virkelig sitt for at jeg skulle få en god opplevelse. Nakken min var full av knuter, og jeg har faktisk vært fri for hodepine siden hun behandlet meg.

Spaet ellers bestod blant annet av kaldtvannskulp, utendørs boblebad, badstue med utsikt over fjorden, svømmebasseng med tilhørende boblebad og steamdusj. Relax-avdelingen ble min favoritt. Her kunne jeg sitte med en kopp kaffe og nyte utsikten. En koselig peis sørget for lun stemning og god varme. Virkelig verdt et besøk!

*

Mat og drikke

hms2

Vi fikk servert en fantastisk buffè med all julemat, spekemat og sjømat man kan tenke seg. Jeg har nesten ikke ord for hvor godt maten smakte. Spesielt sjømaten ble min favoritt fordi vi sjeldent spiser dette hjemme. Dessertbordet var variert og lekkert, og vi valgte å spise desserten ute i foajeen begge dagene.

Frokosten var også veldig bra. Her var det i tillegg tatt hensyn til gjester med ulike allergier. Ønsker du et hotell hvor matopplevelsen står i fokus – velg Quality Spa og Resort Holmsbu.

*

Jeg visste på forhånd at Holmsbu spa var kjent for sin atmosfære og sin gode mat, men dette var allikevel over all forventning.

Tusen takk for at vi fikk komme og tilbringe helgen hos dere.

Bursdagsbarnet ble kjempe fornøyd!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.