me&i: Pysj-mafiaen har fått nye favoritter!

//Reklame//

dsc03885

I skrivende stund sitter det en liten kar iført nøyaktig samme pysj som dere ser på bildet over. Han har akkurat kommet hjem fra skolen, og det første han gjør er å ta på seg bats-pysjen fra me&i. Jeg forstår han faktisk godt. Den er utrolig myk og god, og laget i 100% OEKO-TEX bomull. Også har den en nydelig blåfarge med verdens kuleste flaggermuser på. I hans hodet kvalifiserer den som kosedress/joggedress heller enn pysj. Han syns derfor det er helt innafor å bruke den fra midt på dagen.

Innertier altså!

mgab

Gabriel bats-pysj er unisex og du finner den HER

Sanne på sin side, er mere fan av nattkjoler. Hun har nå fylt 10 år og begynner å bli en stor jente full av egne meninger angående sin egen klesstil. Hun karakteriserer seg selv som en “guttejente”, og dermed var det flaks at nattkjolen hennes også var blå med bats på. Hun er veldig glad i me&i sin stil fordi hun elsker former og farger. Kreative klær til kreativ jente!

page

Sanne sin nattkjole finner du HER

Mine barn bruker pysjene sine ofte. For meg som mamma er det derfor viktig at klærne tåler mange vask og er av god kvalitet. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har eid mer slitesterkt barnetøy enn det jeg har fra me&i. Barna klarer faktisk ikke slite det ut selv, og heldigvis går de i arv til andre barn i familien. Jeg har også lyst til å påpeke en genial ting som finnes på Gabriel pysj: den har oppbrett-kanter på armer og bein slik at pysjen vokser med barnet og kan brukes lenge. Denne lille finessen har jeg sett på flere barneplagg fra me&i.

Om du har lyst til å se flere herlige fargerike klær fra me&i bør du absolutt besøke nettsiden HER

Og blir du bitt av basillen etter besøket på nettsiden, kan det være greit å vite hvordan man skaffer seg disse kule klærne. Her har man flere muligheter:

Man kan handle på nettsiden via en selger, og dette systemet er utrolig enkelt. I tillegg kan man chatte med en selger direkte dersom man trenger veiledning eller har spørsmål. Det aller kuleste er dog å be familie og venner på et lite me&i-party/treff hvor du er vertinne. Da kommer både klær og selger hjem i stua di og alle får prøve, kjenne, se og vurdere før kjøp. Ved slike treff er det ingen kjøpstvang, men de fleste klarer ikke å motstå fristelsene 😉 Det vanker dessuten både gode tilbud, vertinnegave og VIP-gaver på slike treff.

Det var ikke bare barna som var me&i-heldige denne gangen. Jeg fikk to supre plagg jeg snart skal vise dere her på bloggen. Og heldigvis har me&i og jeg masse å by på fremover.

Vi er “in it for the fun”!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

3 Comments:

  1. Jeg elsker smarte løsninge på klær, som at klærne vokser med barna! Pluss for det fra meg – da varer det jo enda litt lengre. Super kul Bat-gutt!
    Guttene trenger snart nye pysjer de og – her går det i Thomas toget pysj for alle penga ?
    Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Har du hørt om Julenissen som bruker VIPS- men hva manglet?My Profile

  2. Så kule <3 Da hadde banden min digget også 🙂
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Hvem er julen egentlig til for?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.